Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvert szerintetek?

Figyelt kérdés
Minden hétvégén jött hozzám (180 km), a tenyerén hordozott, majd most két mondvacsinált indokkal (nem vagyok jó az ágyban és túlságosan odaadó vagyok, mert kedveskedtem és kajával vártam, de ez neki sok volt) lelépett... még az ismerősei közül is letiltott... szerintetek miért tette?
2015. aug. 30. 00:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Más nő bejött neki a képbe. Vagy csak egy gyáva alak. Az ilyet kiküldeném golyófogónak a szerb határra, ha jön hamarosan a migrációs háború...:/
2015. aug. 30. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:

Csak időtöltésnek kellettél neki nem kapcsolatra :/

Bizony átvert sajna.

2015. aug. 30. 00:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem te voltál neki az egyetlen.
2015. aug. 30. 00:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy én orálisan béna vagyok, mert nem nyelem le... rettenetesen mélyen belegázolt a lelkembe, hiába jeleztem felé, hogy ez még talán korai lenne... kértem, adjon időt... :( a túl sok gondoskodás meg no comment, amiatt készültem most a hétvégére, hogy ne kelljen elvinnie étterembe, mert mentesíteni akartam, hogy ne költsön rám ennyit :( én így is olyan hálás voltam, hogy miattam utazott...
2015. aug. 30. 00:30
 5/15 anonim ***** válasza:

Ugyan ekkora távval volt távkapcsolatom... de mi teljesen ostoba indok miatt szakítottunk, azaz szakított velem. Nem értem a kedves exedet...

Én szerettem utazni a páromhoz és igyekeztem odaadó lenni vele. Ő is odaadó volt, mikor ott voltam és én ezt nagyra becsültem. Szerintem bármely férfi így tenne... vagyis bármely normális.

2015. aug. 30. 00:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes, mert szerintem ezek épp azok a dolgok, amik nem szoktak problémát jelenteni még a kapcsolat elején. Az, hogy nem tudtam teljesen megadni számára azt, amit a szexben elvárt szerintem idő és türelem, na meg kölcsönösség kérdése is. Nyilván lehet oldani ezeket a fajta gátlásokat idővel, szeretettel, kedveskedéssel. Nagyon fáj, mert úgy érzem, hogy ezzel kicsit engem is el akart nyomni, keresni kellett feltétlenül egy indokot, amivel még jól meg is sérthet...
2015. aug. 30. 00:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

kajával vártad? mit nem adnék egy ilyen nőért!

ne foglalkozz vele. lépj tovább. szerintem biztos sokkal jobbat érdemelsz

2015. aug. 30. 01:05
 8/15 A kérdező kommentje:

aranyos vagy,köszönöm... igen, minden barát ezt mondta, hogy én 200%-on teljesítettem...

de valamiért mégis én sírok most, nem Ő :) ez olyan igazságtalan...

2015. aug. 30. 01:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

hát ez egy f.asz!

én a fél vesémet eladnám egy ilyen nőért! :D

hidd el, nem veled van a baj, az a tahó köcsög volt a szemét. ne foglalkozz vele, felejtsd el őt is meg azt is amit mondott!

2015. aug. 30. 02:33
 10/15 anonim ***** válasza:

Túl sokat gondoltál bele ebbe a "kapcsolatba".

Dugni jó volt, többet hinni meg hiba volt.

2015. aug. 30. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!