Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta ha életem szerelme átvert?
1 hónap még nagyon rövid idő. Tudom ez elcsépelt de ehhez idő kell. Próbálj sportolni, vagy valami elfoglaltságot ami leköt, legyél barátokkal.
Az megy egy dolog, hogy hibázol dolgokban de sose felejtsd el, hogy ha megcsalnak az mindig a csaló hibája nem részben a tiéd vagy egészben, mivel ott egy ember hoz egy döntést.
Ismerkedj/dugj más lányokkal.
Ezerszer hamarabb el lehet felejteni a régit, ha újak jönnek be a képbe.
Hogy lehetsz ilyen....
Azért mert te megkérdezted ma hogy félreb...sztam-e és azt mondtam dehogyis az azt jelenti hogy IGEN??? (abortusz után??? Megint mindent kombinálsz soma hogy csaltalak volna már meg. azóta se tudok ránézni senkire sem nemhogy LEFEKÜDNI valakivel... le se tudom neked írni normálisan az érzéseim pedig sokmindenben igazad van.... én még mindig nagyon szeretlek .... sajnálom a mai beszélgetés végét csak felhúztam magam az utolsó mondatodon és azt akartam hogy te is ideges legyél. amit utána küldtem perze már meg se kaptad áááá:((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!