Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány év alatt lehet felhozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év alatt lehet felhozni magam olyan szintre, hogy esélyesen csajozhassak?

Figyelt kérdés

átlagos vagyok, rövid barna hajam, barna szemem van, 190cm 82kg, másfél éve edzek, kicsit izmos vagyok

főleg izmosodni szeretnék még, mert ez kevés ahhoz képest akiket látni szoktam mondjuk fb-n nyaralás közben a párjukkal

2015. aug. 29. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ez a magasvékony klinikai eset
2015. aug. 29. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
#10: Azért egy tizenöt éves (2000-es évjáratú), jól karbantartott BMW 528i-t még ne soroljunk a szakadt kategóriába. :)
2015. aug. 29. 21:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Most akkor döntsük már el mire buknak! A magasságra, az izmosságra, vagy a pénzre?
2015. aug. 29. 21:18
 14/15 A kérdező kommentje:
együtt a 3
2015. aug. 29. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
ha annyi pénzt tudsz felmutatni, hogy sem neked sem az adott nőnek sem a gyerekeinek nem kell dolgoznia egy életen keresztül, na akkor van elég pénzed a csajozáshoz.
2015. aug. 29. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!