Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan a "jó csaj" kifejezést miféle nőkre értik a pasik?
Mert én azt látom h a fekete hajú, szoláriumbarna bőrű, barna szemű, agyonsminkelt divatbabákra...
Tény h én nem így nézek ki, de az alakommal minden okés, az arcomtól sem ilyedeznek az emberek, viszont kék a szemem, fehér a bőröm, és világosbarna a hajam. Hiába öltözök divatosan, hasznélok sminket/parfűmöt de nem viszem túlzásba kedves vagyok, mosolygós, barátságos, a férfiak körében azonban mintha láthatatlan lennék. Igy volt mindig általános, középiskola, egyetem, diákmunkák, és most is felnőttként...
Szerintem inkább függ az egyéniségtől. Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de én szép vagyok. Mégse vagyok "jó csaj". Sosem voltam az. Mégis mindig buktak rám a pasik.
Miért? Mert jó a seggem és a mellem, szép az arcom, és iszonyú jó a humorom. És a látszat ellenére nem vagyok beképzelt :D :D
De komolyan a szarkasztikus humort imádják a pasik, nem tudom, miért, de azt tapasztaltam, hogy emiatt döglenek utánam. Pedig szexi kisugárzásom egy darab nincs...
Az én értelmezésem szerint, akik közelebb állnak hozzám: átlagos külsővel rendelkező lány + véletlenül pont az én hobbijaimban, elfoglaltságaimban jártasak + minden kis apró-cseprő hülyeség felől érdeklődik + nem sértődik be minden hülyeségnek, viccnek szánt poénon, hanem veszi a lapot és ügyesen reflektál + aranyos a mosolya = jó csaj, ÉS PÁRKAPCSOLATRA ABSZOLÚT ESÉLYES!
A másik értelmezésem szerint: Facebook profilra csöcsös-bögyös képek kipakolása + nagyon szép arc + nagyon feszes bőr, tökéletes, makulátlan testalkat + bulikban pózerkodás alkalmanként vagy fél száz kannal + naponta fél tucat Oravecz Nóra-közhely posztolása + olykor rosszindulatú véleményalkotás a férfiakról posztokban = jó csaj EGY MENETRE, SEMMI TÖBBRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!