Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nagy elvárás a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy elvárás a mai világban, hogy belül ne legyen üres a csaj, és jól el tudjak vele beszélgetni, poénkodni?

Figyelt kérdés
Ez a legfőbb szempontom, de nem igen akad ilyen szerintem a mai világban, vagy jól elbújik.

2015. aug. 18. 10:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez inkább alap.
2015. aug. 18. 10:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is alap. Mi értelme lenne egy olyan kapcsolatnak, ahol a felek nem tudnak egymással elbeszélgetni, viccelődni?
2015. aug. 18. 10:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagyon alap. Komoly munkát kíván a megtalálása.
2015. aug. 18. 10:57
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, akkor beszélhetünk.
2015. aug. 18. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
nekem az a meglátásom, hogy a legtöbb csaj a smink,műköröm,szoli stb. felületes dolgokon kívül nem sokat lát a világba, legtöbbjének egy önálló gondolata sincs amit ne a média vagy más befolyásoló tényező határozna meg.
2015. aug. 18. 11:13
 6/15 anonim ***** válasza:
"poénkodni"? Gyanus szöveg. Gyakran a társ öncélu bántását takarja.
2015. aug. 18. 11:37
 7/15 A kérdező kommentje:
nem bántásból gondoltam, nem rajta nevetni, hanem vele :)
2015. aug. 18. 11:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Én ilyen lánynak tartom magam, érdekel a világ.
2015. aug. 18. 11:48
 9/15 A kérdező kommentje:
nem is az érdekel, h érdekelje minden, inkább az, h jól el lehessen hülyülni vele, én se tudok sok dolgot a világból, de mégse érzem tök hülyének magam, remélem, h nem is vagyok az
2015. aug. 18. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:

dehogy nagy elvárás :D

értelmiségi környezetben vagyok, itt a legtöbb lány ilyen még ha egy részük nagy bulizós is..

egy ideig nem is értettem miről beszélnek az emberek, kevés hülye embert ismerek, de valóban ijesztő, mennyi agyatlan férfi és nő rohangál a világban :D

2015. aug. 18. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!