Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha nagyon sokan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nagyon sokan rosszat gondolnak rólam a külsőmből kifolyólag?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és nem nagyon volt még igazi párkapcsolatom.

Férfiak-nők szerint szép és csinos vagyok. Én nem vagyok magammal teljesen elégedett, de mindig próbálom kihozni magamból a legtöbbet.

Nincs műkörmöm, sem műszempillám, nem járok szoláriumba, sőt edzőterembe sem, itthon szoktam edzeni.

Sok pasinak tetszem, idősebbeknek is. Mosolygós, közvetlen, vidám csaj vagyok.

Mégis sokan úgy állnak hozzám mint egy pár éjszakás nőcskéhez. Több embertől (nőktől és férfiaktól is) hogy volt aki azt gondolta rólam először hogy egy elkényeztetett, pénzvadász nő vagyok azért, mert előnyös külsővel rendelkezem és ezt biztos ki is használom, pedig nem..

Szüleimről már régesrégen leváltam, egyedül élek, dolgozom és saját magamat tartom fenn havi 100. ezer forintból. Nem akarok senkitől függni anyagilag. Tudok főzni, sütni, rendmániás is vagyok. Nem dohányzom és alkoholt is nagyon ritkán iszom.

Családcentrikus vagyok, vannak elveim és már nagyon szeretném ha létezne olyan férfi aki észrevenne ENGEM, és nem csak a külsőmet. Soha nem rakom ki a melleimet (nincs is akkora hogy kipakolható legyen :).

Volt olyan pasi aki félt tőlem, mert azt hitte hogy később biztos megcsalnám majd, és a hozzám hasonló lányok eltartása nagyon drága, úgyhogy ő nem foglalkozik ilyen lányokkal mint amilyen én vagyok. :O

Volt aki azt mondta nekem hogy túl szép vagyok, és biztos megcsalnám őt, mert ő kevés hozzám.

1x voltam szerelmes nagyon nagyon egy tőlem kicsit idősebb férfiba, de neki volt akkor párja, úgyhogy ez egy beteljesületlen szerelem volt. Albérletben lakott, hónapról hónapra élt, rengeteg tartozása volt és még egy saját autót sem tudott venni magának.

Ha ő úgy döntött volna hogy engem választ, nem érdekelt volna a "csórósága" és hogy nem tudott volna engem jól menő helyekre vinni, drága ajándékokat venni.

Ezt csak azért írtam le, mert én tényleg nem vagyok anyagias. Facebookon kering egy cikk a "mai nőkről", hogy a férfiaknak miért nem kellenek ezek a lányok.

Az az érdekes, hogy pont olyan nő vagyok, amilyenre a cikk szerint a férfiaknak szükségük van/lenne .... De mivel csinos vagyok, ezért beskatulyáznak engem a "rossz" oldalra és arra sem veszik a fáradtságot hogy megismerjenek.

Mivel családot szeretnék és egy megbízható becsületes férfit, bizonygatnom kellene hogy én nem vagyok "olyan" nő? Mit tennétek a helyemben?

2015. aug. 26. 11:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Bekezdéseken keresztül ecseteled, h te mennyire szuper vagy, többször kiemelve, hogy mennyire csinos. Na ez a baj veled.
2015. aug. 26. 12:00
 2/22 anonim ***** válasza:
8%
Dicsekszel, vagy panaszkodsz?
2015. aug. 26. 12:03
 3/22 anonim ***** válasza:
Érd el, hogy leperegjen rólad az a sztereotíp vélemény, amilyen nem vagy. Kihasználni meg ne hagyd magad. Mindenkit szeretnek beskatulyázni, kérdés, hogy te ezt elfogadod-e, vagy megmutatod, hogy te nem vagy beskatulyázható. Akivel összetartozol, annak nem kell majd bizonygatnod, de előbb magaddal legyél rendben.
2015. aug. 26. 12:08
 4/22 A kérdező kommentje:

Csak azt írtam le amit a külvilág mond. De azt is írtam hogy én saját magammal nem vagyok elégedett annyira - de nem panaszkodok.

Van különbség aközött hogy valaki beképzelt és hogy van önbizalma. Beképzelt semmiesetre sem vagyok.

2015. aug. 26. 12:10
 5/22 anonim ***** válasza:
21%

Most akkor mi a hondod?

Az hogy az embereknek előítéleteik vannak az olyan külsővel rendelkező nőkfől mint te?

Megoldás:legyél csúnya és akkor már nem ez lesz a problémád :D

2015. aug. 26. 12:51
 6/22 anonim ***** válasza:
Túl határozott vagy, túl magabiztos, céltudatos, ami riasztó lehet másoknak. A "kemény" nők a magánéletben sokszor magányosak. A férfiak szeretik ha istenként felnéznek rájuk. Biztos, hogy előbb utóbb szembejön veled egy hasonlóan céltudatos és határozott férfi, csak tudjátok majd észrevenni egymást.
2015. aug. 26. 13:29
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
Kamu, de mekkora. Ha te havi mindössze százezerből fenntartasz egy albérletet, kifizeted a kajádat, bérletedet, tisztítószereket, tisztálkodószereket, akkor máris nagyon ügyesen zsonglőrködsz a pénzzel, amiért őszintén gratulálok, de ebben az esetben szó szerint semmi pénzed nem maradhat szépítkezésre: egy rosszul öltözött, sminkeletlen, nem túl gondozott hajú és nem túl ápolt bőrű, enyhén sárguló fogú, jelentéktelen külsejű nőnek kell lenned, aki mondjuk sovány,meg csinos arcú, de biztosan nem "férfiriasztóan" szép. Valami hibádzik ebben a mesében.
2015. aug. 26. 14:20
 8/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Én nem írtam egy szóval sem hogy albérletben lakom, sem azt hogy bérlettel kell járnom bárhová is. Soha nem volt bérletem, mert kerékpárral vagy gyalog járok dolgozni. Drága tisztítószereknél pedig többet ér az ecet, mosószóda és társai. Én ennek a híve vagyok.

Az étkezésemre is odafigyelek, próbálok egészségesen táplálkozni, ami nem feltétlen jelenti azt hogy drága kaját veszek.

És egyébként már ami a ruhákat illeti, a turkálókban is lehet találni egyedi, csinos darabokat, nem feltétlenül kell márkás ruhákat felvenni ahhoz hogy csinos legyen valaki.

A gondozott hajápolásról is annyit, hogy egy egyszerű sampon és - hajbalzsam helyett extraszűz olívaolaj - csodát tesz a hajjal! És elég 4-5 hónapig egy üveg extraszűz olívaolaj. Én olívaolajjal ápolom a hajamat és sokan dicsérik, mert fényes, sima, puha.

Ahhoz hogy én hogy jövök ki a fizetésemből nincs semmi közöd. Nem tudom hány éves vagy és fiú vagy lány, de látszik hogy nem értesz ezekhez...Ha valaki egyedül él és szeretne csinos lenni és ápolt, vannak fontossági sorrendek és néha le kell mondani a drága dolgokról.

De szólj ha még bele szeretnél kötni valamibe..

2015. aug. 26. 14:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Várjál a szexel, aki csak azt akar az majd lekopik. Nem bonyolult. :)
2015. aug. 26. 15:22
 10/22 A kérdező kommentje:
Mindig várok vele. Egy kezemen meg tudom számolni hány férfival voltam.
2015. aug. 26. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!