Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a baj, hogy sokan nem találják meg a társukat ez miért van így?
A fiúk nem tudnak fiúk lenni
nem tudnak kedvesek,hűségesek,megbízhatóak,kitartóak lenni
a fiúk nem tudnak virágot,desszertet adni,figyelmesek lenni a lányokkal szemben
a lányok szintén nem tudnak kitartóak lenni
mivel a mai fiatalok nem kitartóak ezért sokáig nem is lesznek együtt...
talán ez is egy hiba
Rossz a felvetés.Én amit írtál fiúknak,mindegyikre képes vagyok,és meg is tenném,ha lenne kinek.
DE mivel nem születtem helyesnek és izmosnak,így a nők emberszámba sem vesznek,teljesen mindegy mit csinálok...
Pedig nálam amiket felsoroltál alap dolgok,sőt ennél még sokkal több is... :)
24/F
Izmosnak nem születni kell.
Én nem vagyok egy bombázó, az arcom se szép, és nem teperek a párom után, hogy ezzel tartsam meg. Kedves vagyok és hűséges, nem igazán megbízható és kitartó sem (szerintem, azon a véleményen vagyok, hogy minek izzadjak vért érte, ha ő mást akarna). Mégis van egy párom, akit nagyon szeretek, ha elhagyna nagyon fájna, de nem kötném fel magam bánatomban ezzel szemben.
Véleményem szerint az emberek egy részével az a baj, hogy túlságosan teper, stresszel, féltékenykedik, hisztizik, vagy egyéb baja van. Lazán kell venni és nem azon siránkozni, hogy nincs senkim, meg halálra alázni a női és férfi nemet, olyan klisékkel, hogy:
a nők csak a gazdag, csupa izom, bunkó állatokat keresik,
a férfiak csak a nagymellű, kerek fenekű, vékony derekú, szexbombákért vannak oda.
Nekem kicsi a mellem, túlsúlyos vagyok, nagy a fenekem, szerintem nem túl szép az arcom mégis szeretve vagyok és viszont szeretek. Pedig sosem kerestem, kutattam a társam, csak úgy jött.
A fiúk tudnak kedvesek, tisztelettudók és hűségesek lenni, csak az olyan nem kell senkinek. Maximum friendzóne-ba.
A lányok elvárásai pedig olyanok, hogy még véletlen se tudjon megfelelni nekik senki. Nem a zsömle kicsi, a pofájuk nagy...
A kihasználás meg a világ legtermészetesebb dolga. Aztán ha kifogtuk a nagyobb halat, visszadobjuk a kisebbet, így van ez rendjén ugye...
Ha belegondolok hogy ezek fognak öreg koromra eltartani...brrrrr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!