Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megveszem ezt az autót akkor fognak tapadni a csajok?
2015-ös ford mustangot akarok venni vadi újonnan, fekete színbe! Egyrészt mivel imádom a mustangot és nem volt még ilyen komoly autóm, másrészt ami nekem nagyon fontos lenne hogy tapadjanak a csajok! Sajnos a mai világban nagyon sok csajnál fontos a pénz talán fontosabb mint az emberi értékek. Szerintetek ilyen kocsival össze fogok tudni szedni valami szép kedves aranyos csajt?
(Nem a plázap*csákat akarom megkapni azok nem érdekelnek, hanem a jó testű szép csajokat akik nincsenek agyonfestve műkörmözve meg tetkózva mert azokat se szeretem. szoval a természetesség ami nálam bejön! Sajnos nincs nagy dumám, soha nem ment a csajozs valami jól)
Légyszi írjatok őszinte válaszokat, tanácsokat! Köszi!
Ecoboost motorral (317 LE) 11.9M
V8 GT (421 LE) 13.6M
Prémium felszereltség 800ezer
Én a legszélsőségesebb megoldást mondtam. https://www.youtube.com/watch?v=UXwhC_SF7dg
Biztosan 25m felett van az uj ára.
20-as, de hát pont azt írja a kérdező, hogy normális nőt keres (van kis ellentmondás persze a kérdésben)
Én meg nem azért járok Ignissel, mert nem értek valamit, hanem mert erre telt.
Node:
Meh. Csinos kaszni, nagy motor de vacak fékek és lengéscsillapító. Mért nem lepődöm meg, hogy amerikai...
Jelenlegi páromnak nincs kocsija, nekem volt, mikor Pestre költöztem tesómnak adtam. Ennyit számít a kocsi nekem. A Mustang amúgy se a szívem csücske. Ennyi pénzből én sokkal inkább egy jó Toyotát vagy Mazdát vennék, de ízlések és pofonok nem akarom senki rajongásának tárgyát leszólni. (Csinosnak mond a környezetem, egyszer le akartak szerződtetni arcmodellnek, kár, hogy rühellem ha fotóznak...)
Kérdező paradoxon amit mondasz. Azt várod, hogy kedves aranyos normális csinos lányok tapadjanak. De nekik pont, hogy nem a kocsi számít. Akkor mire fel az egész? Nem is értem. Így csak anyagias libákat fogsz kapni, de azok se maradnak sokáig ha megtudják, hogy csak kompenzálsz a kocsival.
Ha ettől vagy boldog vegyél ilyen kocsit. Én nem tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!