Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megveszem ezt az autót akkor fognak tapadni a csajok?
2015-ös ford mustangot akarok venni vadi újonnan, fekete színbe! Egyrészt mivel imádom a mustangot és nem volt még ilyen komoly autóm, másrészt ami nekem nagyon fontos lenne hogy tapadjanak a csajok! Sajnos a mai világban nagyon sok csajnál fontos a pénz talán fontosabb mint az emberi értékek. Szerintetek ilyen kocsival össze fogok tudni szedni valami szép kedves aranyos csajt?
(Nem a plázap*csákat akarom megkapni azok nem érdekelnek, hanem a jó testű szép csajokat akik nincsenek agyonfestve műkörmözve meg tetkózva mert azokat se szeretem. szoval a természetesség ami nálam bejön! Sajnos nincs nagy dumám, soha nem ment a csajozs valami jól)
Légyszi írjatok őszinte válaszokat, tanácsokat! Köszi!
Kérdés, mit tekintesz gazdagnak :D Mármint, a páromnak van munkája, nem keres rosszul, van egy 10 éves Alfa Romeoja, ketten fenn tudunk tartani egy egész szép albérletet, de hogy olyan nagyon gazdag lenne... Nem érzem. Gyűjtögetnünk kell, ha meg szeretnénk valamit venni, nem rögtön zsebből fizetjük a legdrágább háztartási gépeket, gondolkodás nélkül, sőt, anélkül, hogy megérezné a családi kassza a hiányt. És amíg ez nincs, addig nem hiszem, hogy gazdagok lennénk :D
Amúgy, a kocsival és az anyagi dolgokkal pont, hogy azokat vonzod be, akikre azt mondod, nem érdekelnek. Van egy hozzád hasonló ismerősöm, kitalálta, hogy lufisra gyúrja magát, olyan szereket vesz havonta, amiket basszus az USÁból kell rendelni, mert itthon illegális. Csak mert ez kell a nőknek. Hiába mondom neki, hogy nem olyan típusú lányokra vágyik, tisztában vagyok vele, hogy eléggé rám van kattanva, de a hozzám hasonló lányoknak nem ez az etalon. Azok a lányok, akik téged és az ismerősöm érdeklik, azok magasról tesznek a kocsidra és a kigyúrtságodra. Én az első 4-5 randin azt sem tudtam, hogy a pasimnak van kocsija. És már akkor is pocakos volt, azóta mellettem még inkább meghízott. Jó, még mindig mackós alkat, de azért érted. Nem kigyúrt felhő. És mindemellé soha egy rossz szava nem volt hozzám, kedves és figyelmes, a bunkó ellentéte. Na, erre varrjatok gombot, kedves "mindenkinekakigyúrtgazdagjóképűbunkófigyúrokkellenek" gyakorizók.
A hozzánk hasonló "normális" (kinek mi a normális, ugye :D ) lányokat valóban nem ezzel fogod megfogni. Csinos és szép, természetes lány kb ugyanezeket várja el, mint te. Mármint, természetes, magát adja, belevaló, tökös, határozott, humoros, jó a társaságában lenni, ilyesmi. Azt nem tudom, hol kellene ismerkedned, én mindig valami társas hobbi felvételét javaslom itt gyakorin, aztán meg le vagyok hurrogva, hogy az semmire sem jó, de hát érted, ha az eddigi módszerek nem jöttek be, akkor nyilván azok sem hatékonyak :D Változtatni kell tehát a módszereiden. Ahogy Einstein fogalmazott: az őrület definíciója folyamatosan ugyanazt csinálni, miközben más eredményt vársz. Vagy valami ilyesmi, nem direkt idézet.
Erről csak annyit mondok: aztán ne azért sírjál, mert csak a kocsi miatt van veled. Illetve mert hogy kibirod pénzelni a szeszélyeit.
Amikor az én emberem vett autót, BMWt, nem örültem, nem az volt a gondolatom: de menő, f.asza pasim van óóó bmw húú... Hanem hogy mikor vele akartam lakni albérletben, nem azt nézte jó lenne, hanem kiröhögött, hogy az drága. Aztán elment venni 1 millióért majdnem a kocsit! Amikor meglátom az autót, csak ez jut eszembe. Sosem felejtem el. Ő is azt hiszi menőbb lesz ezektől a dolgoktól. De amikor azt mondtam neki, jó akkor hívjál már meg erre arra hiszen van ott pénz úgy latom, húzta a száját, hogy de neki nincs pénze. Ja, elment a hitelre. Na...
Azt hiszed ez kell a nőknek? Azt hiszed elég fizetni és kész? A szép test sem elég egy kapcsolathoz.
De ha csak a szex a lényeg, akkor nem szóltam!
Kedves válaszolók!
Nagyon köszönöm az értelmes válaszaitokat! Úgy gondolom igazatok van és el kell gondolkodnom rajta hogy valóban érdemes-e megvennem a mustangot a saját szórakoztatásomra, mivel a váleményetek szerint nem fognak olyan lányok tapadni rá akiket én kersek! Kedves # 14/14, van rá pénzem és nem hitelből! A kocsi ára pedig nem 20milla hanem 12
A lakás, amit most veszek, olcsóbb, mint ez a kocsi. Hasznosabban is el tudod költeni azt a pénzt.
Figyi, egyébként egy ismerősöm nagyon megjárta egy "menőnek számító" autóval anno, ő ár alatt jutott hozzá, mert gazdagéknak volt másik, ez meg csak parlagon állt, és egy közös ismerősük hozta őket össze, eleinte nagyon lelkes is volt, hogy micsoda autó és milyen jól járt, aztán akkor koppant nagyot, amikor egyszer valami elromlott benne, az már ráfizetés volt, akkor már szidta a kocsit, hogy mennyi macera van vele, azóta túladott rajta.
Nekem két, nálam 20+ évvel fiatalabb kedvesem volt, illetve a második van is.
Az elsőt egy 22 éves Audival kocsikáztattam, a mostanit egy Ignissel. A két autó összesen olcsóbb, mint nálad egy gumicsere. Kedves, diplomás, intelligens nők, az elsőn sajnos kitört valami pszichés dolog, és a családja elvitte Németországba - szóval nem az autót elégelte meg.
És sohase fog kiderülni neked, hogy te kellesz-e a nőnek, vagy a jólét, amit az autód mutat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!