Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha megveszem ezt az autót akkor fognak tapadni a csajok?
2015-ös ford mustangot akarok venni vadi újonnan, fekete színbe! Egyrészt mivel imádom a mustangot és nem volt még ilyen komoly autóm, másrészt ami nekem nagyon fontos lenne hogy tapadjanak a csajok! Sajnos a mai világban nagyon sok csajnál fontos a pénz talán fontosabb mint az emberi értékek. Szerintetek ilyen kocsival össze fogok tudni szedni valami szép kedves aranyos csajt?
(Nem a plázap*csákat akarom megkapni azok nem érdekelnek, hanem a jó testű szép csajokat akik nincsenek agyonfestve műkörmözve meg tetkózva mert azokat se szeretem. szoval a természetesség ami nálam bejön! Sajnos nincs nagy dumám, soha nem ment a csajozs valami jól)
Légyszi írjatok őszinte válaszokat, tanácsokat! Köszi!
Az összes Mustang rajongó és tulaj nevében kijelenthetem, hogy ég a pofám...
Ezért ugyanúgy a pénzéhes r*b*ncokat kapod meg mint bármi más felvágós hülyeséggel. Inkább k*rvázd el az árát, hidd el hosszú távon az a kifizetődőbb
A normális lányok nem fognak tapadni- de neked valószínűleg nem is ők kellenek. Magamat normális lánynak tartom és engem nemhogy vonzana, de inkább taszítana, ha valaki a motort bőgetve parádézna az autójával. Az ilyen embereket nagy ívben kerülöm, akik csak azzal képesek maguk értékességét bizonygatni, hogy az egzisztenciájukkal és a tárgyaikkal villognak. Ennél nagyon kevés visszatetszőbb dolgot ismerek csak.
20/L
Kedves Normális Lány! # 4/4
De igenis nekem a normális lányok kellenek! Én magam is normálisnak tartom magam. Mond el nekem miért van az hogy a legtöbb szép lány valami gazdag pasi mellé keveredik? Mivel nincs nagy baráti társaságom így nincs ismerkedési lehetőségem, a netes társkeresők meg nem hoztak eredményt!
Szép, szép, de én úgy vagyok vele, hogy az autó használati eszköz, és az ár-érték arány híve vagyok. Pazarlásnak tartom, ha valaki csak azért venne bizonyos autót, hogy villogjon vele. Amúgy nekem nincs jogsim, de ha magamnak kellene autó, akkor nekem sokkal fontosabb a pakolhatóság, kényelmes beszállás (hátsó ülésekre is, azaz ott is legyen ajtó), könnyű parkolás, gazdaságos fenntartás, ha elromlik valami, ne kelljen az egészet szétkapni.
Amúgy meg jól elvagyok tömegközlekedéssel is.
Ugyan én már 30 éves vagyok, de fiatalabb koromban sem gondoltam másképp.
Hát, ha te egy ilyen Mustangot meg tudsz venni, ami a képen van, akkor te sem a szegények közé tartozol.. akkor meg miről is beszélünk, hogy a szép lányok a gazdag pasik mellett kötnek ki? HM?
A csajok amúgy nem az autóra tapadnak (vagyis igen, olyan is van, de gondolom te nem ku--vázni akarsz (?) )
Hanem az értelmes FÉRFIAKRA, akik FÉRFIKKÉNT viselkednek, gondolkodnak, élenk.
Én nem is értem, hogy egy pasinak hogy jelenthet gondot, hogy hol ismerkedjen?
Azt gondolod, ha beleülsz egy ilyen autóba, akkor 100 ajtó megnyílik előtted? Akkoris ugyanez a szerencsétlen pasas maradsz, mint aki most vagy, aki ilyen kérdést tesz fel és egy autóba próbál kapaszkódni, hogy hátha egy tárggyal elér valamiféle kompenzációt önmaga miatt.. Nem, nem hiszem el akkorsem... azt szokták mondani, ha egy férfi szebb az ördögtől egy fokkal (és erre láttunk már jó sok példát is), akkor van esélye kb bárkinél. Arról van szó, hogy semmi kisugárzásod, tartásod, férfias megnyilvánulásod nincsen, amiért egy nő akár észrevegyen téged. És ez az autóval sem változna semmit.
(nem nem a kigyúrt test, és a széttetováltság, meg h bántja megalázza a nőt .. a "rosszfiú" kategória tartozik ide) .
Férfinak születni kell. Van az a típus, aki ha megszakad se fogja felfogni, megérteni ez mit jelent pontosan, hogy férfiasan hogy kell viselkedni, megnyilvánulni.. Na az ilyen marad örökre egyedül és keseredik meg, hogy mennyire szemetek és ku-ák a nők, hogy a "jó pasikhoz mennek" (és ha lehet ezt had ne én nőként magyarázzam már el neked, nem hiszem hogy a környezetedben nem volt egy apaminta vagy egy férfiminta, akiről példát vehettél volna, hogyan kell csajozni vagy egy kapcsolatot fenntartani) Tehát válaszolva a kérdésedre: Nem, nem fognak akkorsem tapadni a csajok.
Ellenben ha lesz egy szaros bicajod de igazi pasiként fogsz viselkedni, élni, gondolkodni, és nem töketlenkedsz mint egy 14 éves fiú az első csókja előtt, akkor autó nélkül is van esélyed arra, hogy találj egy barátnőt, aki igazán szeret.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!