Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy no mikortol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy no mikortol szamit ku. vanak, ahhoz hany pasival kell szexelnie?

Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 21:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

Mindig van egy olyan barom, aki leírja azt, amit #5...

#7nek van igaza: egy férfi akkor néz le egy nőt a szexuális élete miatt, amikor neki nem jön össze. Láttam már olyat, hogy 1 db egy éjszakás kaland miatt a porba rántottak egy szerencsétlen lányt, két kérdéssel lejjebb meg azon élvezkedtek ezek a férfi állatok, hogy melyik lányokat érdemes kihasználni.

A válaszom, hogy kit érdekel?

2015. aug. 25. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem onnan rib.anc, hogy a buliban egynél több sráccal smárol. Esetleg előzmény vagy folytatás nélkül lepippantja. Kur.va onnantól, hogy foglalkozásszerűen ezt csinálja pénzért. A kőműves is onnantól kőműves ahogy elkezd házakat építeni.
2015. aug. 25. 23:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Gondolom te már elég sokkal lefeküdtél, ugye kérdező?

Azért kérded.

14/16 anonim ***** válasza:
100%

"FÉRFIAK minek számítanak akkor ? ha több ezer nővel voltak?"

Hazug disznonak!!!!

15/16 anonim ***** válasza:
# 11 Miért vagyok barom? Mi nem igaz abban, amit leírtam? Én vevő vagyok az értelmes vitára, de az, hogy ilyen szavakkal illetsz sértő. De semmi baj. Ha vannak érveid is, azokat szívesen várom.
2015. aug. 26. 00:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Már csak az árról beszélünk, nem?
2015. aug. 26. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!