Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy no mikortol szamit ku. vanak, ahhoz hany pasival kell szexelnie?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 21:58
1/16 anonim válasza:
Ahhoz pénzért kell szexelnie. Amire te gondolsz, az a ri*anc.
2/16 anonim válasza:
FÉRFIAK minek számítanak akkor ? ha több ezer nővel voltak?
3/16 anonim válasza:
Azok macsók meg szexistenek, nem tudtad? Azok királycsávók! -.- Sokak magukban a gerendát sem látják, de másban a szálkát megtalálják.
4/16 anonim válasza:
Honnan tudja bárki mennyivel szexelt, rá van írva? Szerintem azt lehet vagy tudja mindenki, vagy lehet látni a kinézetén, viselkedésén, nekem biztos lejönne ha egy lány ribi.
5/16 anonim válasza:
Egy férfi sem szexelt több ezer nővel. Maximum Dzsingisz Kán, aki végigerőszakolt két kontinenst. Az igazság az, hogy a legtöbb nő bármikor találhat szexpartnert, ha akar. Csak mivel kevesen akarnak, így fordítva nem működik: Egy férfi örülhet ha élete során mondjuk tíz nővel dugott.
6/16 anonim válasza:
Semmikor nem számít annak, csak ha pénzért fekszik le emberekkel. Szerintem ideje lenne mindenkinek a maga ügyeivel foglalkozni, aztán abbahagyni ezt a fene nagy ítélkezést, mintha mi rendelkeznénk más élete felett.
7/16 anonim válasza:
"Egy lány akkor ku*va, ha mindenkivel lefekszik, csak velem nem." :D
8/16 anonim válasza:
Szerintem akkor ri.anc, ha lefeküdt már olyannal, akinek nem tudta a teljes nevét.
9/16 anonim válasza:
Nem számban mérik, a prostik pénzért szexelnek, ez a definíciója. Azaz anyagi szolgáltatásért cserébe. Akkor is k***a leszel, ha a vízvezetékszerelőt leszopod, ahelyett, hogy fizetnél neki.
A ribi sem számoktól lesz ringyó. Attól lesz az, hogy nagyon olcsón, válogatás nélkül, erkölcstelenül dobja oda magát olyanoknak is, akiknek amúgy nem kéne. Tehát két, teljesen felelősségteljes, egyedülálló, egymáshoz vonzódó fél kalandjától még a lány nem lesz ribi, ha ezt kb minden nap megcsinálja, a legjobb barátnője férjétől kezdve az unokahúga gyerekeinek apjáig, akkor sanszos, hogy már ribinek számít, igen. De szerintem itt sem a mennyiség számít. Mondjuk ha a fél város megvolt, az azért már intő jel :D
10/16 anonim válasza:
3-al kevesebbtől, mint ahol most tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!