Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet találni impotens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni impotens aszex srácokat?

Figyelt kérdés
Akinek nem kell,nem akar,és nem tud szexelni!

#aszexualitás #impotens srác
2015. aug. 25. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar, nem teljesen mindegy, hogy tud-e, vagy sem?
2015. aug. 25. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért kell neked ilyen srác?
2015. aug. 25. 07:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy impotens vagyok-e. Még nem éreztem szexuális izgalmat amikor kiderült volna.
2015. aug. 25. 08:04
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem már alakul
2015. aug. 25. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Te is aszexuális vagy,kérdező?
2015. aug. 25. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fiú nincs mert akkor beteg. Valamennyi vágya férfiassága van minden férfinek de változó. Teljesen impotens férfi az nem nagyon van. Az olyan férfi akire semmilyen szexuális inger nem hat és nem lehet sehogy merevedést létre hozni. Ilyen férfiakat csak úgy tudtak elérni ha kiherélték vagy levágták a péniszüket. Az ilyen férfit máshol eunuknak nevezték. De ma minek neked ilyen férfi? Hárem őrnek? Nagyon kevés van ilyen. De ez komoly betegség férfiaknál!
2015. aug. 25. 12:03
 7/7 anonim ***** válasza:
itt vagyok!
2015. szept. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!