Lehet itt találni aszexuális impotens srácokat? 27 L
Figyelt kérdés
Szivesen ismerkednénk barátságból aszexuális impotens srácokal.Minden ember vágyik a szeretre,törődésre,érzelmekre.
Kérlek csak olyan írjon aki aszex és impotens is!Köszönöm!
Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget
Elutasítom a testiséget!
Hol találhatok ilyen embereket?Mert sajnos kevés ilyen ember létezik :(
2014. dec. 11. 16:46
1/8 anonim válasza:
Hát, nem pont ezen az oldalon, ahol naponta 2000 kanos válasz érkezik. :D
2/8 anonim válasza:
Azt hiszem neked nehezebb dolgod van, mint nekem a bdsm-el, sok sikert kívánok!
3/8 anonim válasza:
ezen az oldalon biztosan nincs ilyen
4/8 anonim válasza:
a világos leírás ellenére is kb 30 képet fogsz kapni farkakról, meg ajánlatokat
5/8 anonim válasza:
Ha velem megismerkednél többé nem lennél aszexuális.
6/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy aszexuális, mindenkit érdekel a szex, mert a hormonok ezt okozzák, lehetetlen, hogy valakit ne érdekeljen. Olyan viszont van, hogy impotens, na olyat itt fogsz találni.
7/8 anonim válasza:
De az aszexualitásnak az esetek 99%-ában nincs köze az impotenciához! Rengeteg aszexuális végez önkielégítést, és attól, aszexuális, hogy nem vesz részt semmilyen szexuális aktivitásban, ami a másik nemhez kötődik.
Én például aszexuálisnak tartom magam, de nem vagyok impotens, szóval bocs :-D
8/8 anonim válasza:
Szia szivesen ismerkednék veled 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!