Lányok, ti szeretitek a 190 cm körüli srácokat? Gondot jelent számotokra, hogy ha mackós a testalkata?
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 22:47
1/4 fahéjas Alien válasza:
Régen nem figyeltem ezt a magasság dolgot, de van egy nagy előnye, hogy tuti érzés elbújni valaki mellkasába. - viszont a mackós vonalat személy szerint nem csípem, a vékonyságot igen. - de ez változó, van akinek meg az tetszik.
2/4 anonim válasza:
En szeretem, ha egy fiu magas es a mackosabb testalkat is, attol fugg, hogy mennyire mackos, de ha csak egy kicsit akkor az bejon:))
3/4 anonim válasza:
Én elég magas lány vagyok (185cm így nincs bajom a magas fiúkkal :)
Személy szerint énsem szeretem a mackós vonalat , inkább vékony .
4/4 anonim válasza:
A legtöbb lánynak bejönnek a magas srácok, a mackós dolgon meg lehet változtatni, de nem mindig kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!