Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha szeretitek a párotok, akkor mindegy hogy milyen a testalkata?
Teljesen mindegy...amióta együtt vagyunk (6,5 éve) felszedett kb 15 kilót és nem dobtam ki emiatt...Sőt szeretem, hogy most van pocakja, arról nézem a tévét esténként, csak néha hangos :D :)
L23
A férjem volt hogy felszedett pár kilót. A 190/90 kilós átlagos testsúlyról 110 kilóra.
Ugyanúgy szerettem akkor is. Bár azóta már visszafogyott. De ez az ő döntése volt.
Én mondjuk amúgy is kedvelem a mackósabb pasikat.
Eleve nagyon soványakkal nem jöttem soha össze, mert az nem tetszik.
Viszont ha a férjem fogyna csont soványra őt akkor is szeretném , mert ő a férjem, és akármilyen a testalkata szeretni fogom.
Szóval annál akit szeretek, igen, mindegy hogy milyen a testalkata, akkor is szeretni fogom. Mert attól még , hogy van rajta pár kiló, ugyanúgy az az ember lesz, akibe beleszerettem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!