Fiúk! Szeretitek, ha segítséget kér tőletek egy lányismerősötök?
Nem tudom, hogy hol hallottad, de butaság. Egy lányismerős azért csak lányismerős, mert valamilyen okból kifolyólag nem járunk, tehát max haverként tekintünk egymásra. Abban pedig nincs semmi különös, ha egy havernak segítek...
Egy férfi akkor tekint erre a feladatra különleges figyelemmel, ha olyan hölgy kéri a segítségét, akivel kölcsönös a vonzódás.
Igen, az önbecsülés nélküli, béta-típusú férfiak, akik azt remélik hogy a segítségért cserébe a lány majd vonzódni kezd hozzájuk és lesz esélyük nála.
Olyan lánynak (lány "ismerősnek") nem szoktam szívességet tenni, akivel még nem feküdtem le.
Tőled ennyi erővel azt kérdezhetném, hogy igaz, hogy a lányok szeretnek csak úgy lefeküdni fiúkkal, mert ettől érzik magukat nőnek? A kérdésed kb. ugyanilyen szintű.
én bárkinek szívesen segítek legyen az fiú/lány csak ne használjon ki.
Amúgy a 8# kérdésére csak én várom a választ?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!