Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szeretitek, ha segítsége...

Fiúk! Szeretitek, ha segítséget kér tőletek egy lányismerősötök?

Figyelt kérdés
Nem nagy dolgokra gondolok. Azt hallottam, h a fiúk szeretnek segítséget nyújtani a lányoknak, mert ettől érzik magukat férfinak, h segítenek...vagy valami ilyesmi :D
2014. szept. 25. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Azért csináljuk, mert megakarjuk dugni a lányokat. :P
2014. szept. 25. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát attól függ miben... de akivel úgy vagyok azoknak szívesen segítek.
2014. szept. 25. 22:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem :)
2014. szept. 25. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen
2014. szept. 25. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem szeretet kérdése,ha segìtségre van szüksége,segìtek
2014. szept. 25. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Addig a pontig, amíg nem érzem kihasználásnak, szeretem. Ezt úgy lehet megelőzni, hogy a lány is visszasegít, ha nekem van szükségem valamire (nem, nem szexre gondoltam).
2014. szept. 25. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hol hallottad, de butaság. Egy lányismerős azért csak lányismerős, mert valamilyen okból kifolyólag nem járunk, tehát max haverként tekintünk egymásra. Abban pedig nincs semmi különös, ha egy havernak segítek...

Egy férfi akkor tekint erre a feladatra különleges figyelemmel, ha olyan hölgy kéri a segítségét, akivel kölcsönös a vonzódás.

2014. szept. 25. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, az önbecsülés nélküli, béta-típusú férfiak, akik azt remélik hogy a segítségért cserébe a lány majd vonzódni kezd hozzájuk és lesz esélyük nála.

Olyan lánynak (lány "ismerősnek") nem szoktam szívességet tenni, akivel még nem feküdtem le.

Tőled ennyi erővel azt kérdezhetném, hogy igaz, hogy a lányok szeretnek csak úgy lefeküdni fiúkkal, mert ettől érzik magukat nőnek? A kérdésed kb. ugyanilyen szintű.

2014. szept. 25. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:

én bárkinek szívesen segítek legyen az fiú/lány csak ne használjon ki.

Amúgy a 8# kérdésére csak én várom a választ?:DD

2014. szept. 26. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!