Pasik, amikor azt mondjátok, hogy a barna nőket szeretitek, akkor világos- vagy sötétbarna hajszínre gondoltok inkább?
Szerintem aki a barna nőkre bukik, az az egyszerű, saját szépségű nőket szereti, és azt, ahogy a hajszínük kiemeli a szemük színét. Bárnem hiszem, hogy náluk ez tudatos, és árnyalatokra osztanák a barnákat. Az összhang a lényeg.
Bár a második linkeden nagyon látszik, hogy festett a nő, én személy szerint nem szeretem frissen festve a hajamat, természetellenesen fényes és parókahatású, csak 1-2 mosás után lesznek benne árnyalatok. Igaz, az első linken a csajszinak is vannak szőke tincsei.
nálam a világosbarna a favorit, de ha a linken szereplő sötétebb barna csajok közül összejöhetnék egyel... :D
mindenkinek van kedvence, de szerintem nem számít! nekem a világosbarna haj kék szem tetszik a legjobban, de láttam már vörös hajú zöld szemű, szőke hajú barna szemű, sötétbarna hajú és barna szemű csajt aki egyből levett a lábamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!