Lányok, hogyan szeretitek, hogyan bókoljanak nektek?
Nem megy az egyszerű bókolásm, szavakkal "kedveskedés", nehezemre esik olyat mondani, mint amit a legtöbb srác szokott, pl "olyan szép vagy" stb, mert számomra azok üresek, klisék, sablonosak. Úgy érzem lejáratnám magam az ilyenekkel.
Nem akarok túl nyálas lenni, hogy a másikban az az érzés alakuljon ki rólam, hogy ott nyáladzok neki.
Meg szoktam jegyezni hogy egy-egy belső tulajdonsága mennyire bejön, de azt tapasztaltam ez nem elég. Sőt, minden lánytól ha hallok más srácokról, azt hallom vissza, hogy bókolnak nekik, hogy dicsérik a külsejüket. De ez meg olyan primitív nekem, felszínes, és közben ők érnek el sikereket és mindenki azt hangoztatja, hogy a felszíneseket nem szeretik...
Nem tudom mit tegyek, hogyan szeretitek, még is hogyan bókoljak sikeresen?
Köszönöm a válaszod.
Azt se akarom, hogy olyat mondjak, ami nyilvánvaló, és sokan hangoztatják.
Pl ha szép lánnyal vagyok, és sokan mondták már, hogy de szép, akkor most ha én is megjegyzem, csak egónövelő leszek neki, semmi több. Ettől is tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!