Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogyan szeretitek,...

Lányok, hogyan szeretitek, hogyan bókoljanak nektek?

Figyelt kérdés

Nem megy az egyszerű bókolásm, szavakkal "kedveskedés", nehezemre esik olyat mondani, mint amit a legtöbb srác szokott, pl "olyan szép vagy" stb, mert számomra azok üresek, klisék, sablonosak. Úgy érzem lejáratnám magam az ilyenekkel.

Nem akarok túl nyálas lenni, hogy a másikban az az érzés alakuljon ki rólam, hogy ott nyáladzok neki.

Meg szoktam jegyezni hogy egy-egy belső tulajdonsága mennyire bejön, de azt tapasztaltam ez nem elég. Sőt, minden lánytól ha hallok más srácokról, azt hallom vissza, hogy bókolnak nekik, hogy dicsérik a külsejüket. De ez meg olyan primitív nekem, felszínes, és közben ők érnek el sikereket és mindenki azt hangoztatja, hogy a felszíneseket nem szeretik...

Nem tudom mit tegyek, hogyan szeretitek, még is hogyan bókoljak sikeresen?

2014. szept. 16. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Az őszinteség a fontos, ha nem úgy gondolod, ahogy mondod, akkor neked lesz rossz, mint a példa is mutatja. Ezek a dolgok egyáltalán nem sablonosak, unalmasak, csak megfelelő fellépés, határozottság és helyzet kell hozzájuk.
2014. szept. 16. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Azt se akarom, hogy olyat mondjak, ami nyilvánvaló, és sokan hangoztatják.

Pl ha szép lánnyal vagyok, és sokan mondták már, hogy de szép, akkor most ha én is megjegyzem, csak egónövelő leszek neki, semmi több. Ettől is tartok.

2014. szept. 16. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Az, hogy az ember örül annak, ha a másik vonzónak találja külsőre is, nem feltétlenül felszínes dolog. Ha annyit mondasz, hogy "szép vagy", az tényleg kicsit tucatszöveg. Ha egyedi szeretnél lenni, dicsérj meg egy kis részletet: hogy tetszik, ahogy ma hordja a haját; a karkötőjét, ilyesmi. Olyat mondj, ami tényleg tetszik. Ha végignézel rajta, biztos van, amin egy pillanatra megakad a szemed.
2014. szept. 16. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy gyönyörű a mosolya:)
2014. dec. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!