Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt csak nem mondhatom neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt csak nem mondhatom neki, most mit mondjak?

Figyelt kérdés

Ne ítéljetek el, nem véleményt kérek a hozzáállásomról meg a felfogásomról, inkább segítséget.

Neten ismerkedtem, képről nem voltam biztos, de a találkozásnál bebizonyosodott, hogy az illető roma.

Ezért én nem akarok tőle semmit.

(Volt kapcsolatom cigánnyal, soha többet én nem szeretném ennek kitenni magam.)

Mit mondjak, miért nem akarok vele többet találkozni? Ezt így nem mondhatom el, de nem vagyok az a fajta, aki szó nélkül felszívódik, meg blokkolja a másikat, stb.

2015. aug. 19. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy neked megsem fog menni mert nem állsz készen egy kapcsolatra
2015. aug. 19. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmit, nem kell magyarázkodni, úgy érzed, nem működne köztetek és kész.
2015. aug. 19. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd azt neki, hogy ő túl jó pasi hozzád.
2015. aug. 19. 22:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi a töknek kell mellébeszélni meg hazudni, miért nem lehet szimplán megmondani, hogy bocs, romákkal nem?!
2015. aug. 19. 23:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha te az lennél, és valaki ezt mondaná, hogy esne?
2015. aug. 19. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Például valami hasonló üzenettel:

Szia! Kellemesen érzetem magam a randin, örülök, hogy megismerhettelek, de nem éreztem azt, hogy te vagy az, akit keresek, éppen ezért nem szeretném egyikünk idejét sem feleslegesen rabolni. További sok sikert az ismerkedéshez!

2015. aug. 19. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!