Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen még szűz vagyok. Hogyha egy fiúval randiznék hazudjam neki hogy én már nem vagyok az?
Én még senkitől nem kérdeztem meg, szűz-e?
Elég tapló dolog, szerintem.
Ha eljutunk odáig, akkor már meg nem is érdekes.
23 évesen még én is szűz voltam.
A hasonló barom sztereotípiák miatt azt éreztem, hogy szégyellni kell, de pasik előtt sose titkoltam. Egyetlen esetben jelentett "gondot", ismerkedésnél, mikor fesztiválon akart felszedni egy srác, de akkor is megbeszéltük, hogy azért lép le, mert nem akar velem kicseszni, mivel úgyse hívna vissza holnap... :D
A legtöbb férfi inkább kihívásként és/vagy kincsként tekintett rá, hogy még nem voltam előtte mással. Sőt, még most is kincs vagyok a mostani páromnak, hogy bár nem ő az első, de jó érzés, hogy még mindig tud nekem mit tanítani. :)
Szóval, nem vagy defektes, nem érdemes titkolni, aki emiatt kivág, az ziher, hogy nem hozzád való! Egy igazi férfi őszintén megbecsüli, hogy őrá bízod majd magad.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!