Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok e nekem segíteni?

Figyelt kérdés
Csak most próbáltam ki a Tindert. "húzogattam" aztán egy tegnap jobbra húzott leányzó úgy gondolom most engem jobbra húzott mert valami ilyet írt, hogy párba lépett veled és tudtam volna rá írni de egy pillanat múlva meg már nem volt ott ... ?! Nem értem én ezt.

2015. aug. 18. 23:59
 1/6 anonim ***** válasza:
A tinder egy érdekes alkalmazás. A farkam után ezt húztam én is a legtöbbet, többnyire gondolkodás nélkül csak jobbra. Ha valaki olyat húztam be véletlenül aki nem tetszik akkor a kapcsolatot bontottam. Ez történhetett a te esetedben is.
2015. aug. 19. 00:03
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez akkor se válasz a kérdésre mert egy darabig ott volt mint felajánlott lehetőség, hogy írjak csak pont gépeztem és elbambultam :D
2015. aug. 19. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor még ott van csak nem aktív? végülis írhatsz neki így is, max később válaszol ha akar.
2015. aug. 19. 00:11
 4/6 A kérdező kommentje:

3-as már nincs ott, azért nem értem. Ha újra aktív lesz megint ott lesz?

4-es köszi szépen, rendes gyerek vagy!

2015. aug. 19. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom.:D

De, hogy választ is kapj: Törölte magát Tinderről, azért tűnt el. Csak egy ujjnyomás és már tudod is törölni a profilod, ennyi. Valószínű a csaj rájött, hogy mekkora ratyi alkalmazásba regisztrált, mint én anno.

2015. aug. 19. 00:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Nahhh... kegyelmes nagyuram, hálásan köszönöm a segítségét.
2015. aug. 19. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!