Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag meleg férfiként hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag meleg férfiként hogy tudnék társat találni?

Figyelt kérdés

Körülbelül fél éve nevezhetem magamat gazdagnak, tehát anyagiakban bővelkedőnek.

Nos, a problémám az, hogy így sokkal nehezebben megy az ismerkedés, mint előtte.

Mivel megváltozott az életszínvonalam, és sajnos legtöbb ember nem ezen a színvonalon él. És tudom hogy legtöbben csak azért ismerkednek velem, hogy ők is ezen az életszínvonalon élhessenek, tehát csak a pénzem miatt. Ezt a tényezőt kéne kizárni.

Így csak úgy lehet esélyem társat találni, ha olyat keresek, aki hasonló az anyagiakban mint én, és úgymond egy szinten vagyunk.

Viszont ez nem könnyű... Társkeresők kilőve, oda nem járnak a pénzesek, próbáltam, de hiába.

Valami ötlet? Köszönöm!

24/F

2015. aug. 18. 21:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
76%
"nem tudom megállni hogy ne mutassam meg a partneremnek a házamat rögtön" - ha a németjuhászod fotóját mutatnád meg az első randin, akkor olyanok tetszését nyernéd el inkább, akiket a kutyák érdekelnek, így, meg azokét, akiket a luxus házak
2015. aug. 19. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből elmondani hogy az vagy.

Próbáld meg kibírni,hogy nem visszed egyből a házadba,vagy mond azt,hogy az nem a te házad.

2015. aug. 20. 16:16
 13/13 anonim válasza:

Mi lenne ha először megpróbálnátok anyagiaktól mentesen megismerni egymást? Az elején semmiképpen se vidd el a lakásodba! Elmehetnétek pl: sétálni, mozizni, fagyizni. Fontos, hogy közben ne nagyon villogtasd az iphone 6 plust, a Rolex karórát meg a Macbookot, illetve ne dicsekedj a karibi körutazással sem, ergo ne utalj semmivel az anyagi helyzetedre! 3-4 randi után már valószínűleg érezni fogod, hogy megvan e a kölcsönös szimpátia, illetve hogy akartok e egymástól komolyabbat. Amennyiben igen meghívhatod magadhoz, mert tudod, hogy nem az anyagi javaid befolyásolták az illetőt, de továbbra se áradozz arról, hogy neked havi 3 millió a kereseted (csak mondtam egy számot), az a márvány pult meg 600 ezerbe került. Ha tényleg annyira full extrás a lakásod, akkor neki is le fog esni, hogy gazdagabb vagy az átlagnál,de nyilván nem ez lesz a döntő szempont az ismerkedés végkimenetelét illetően. Megjegyezném, hogy ha azért akarsz mondjuk átlagon felüli kinézetű partnert, mert sok pénzed van, és fel is vágsz vele akkor meg is érdemled ha csak a pénztárcát látják benned.

Amúgy kihalófélben lévő fajhoz tartozónak számítok amiért nem érdekel a másik pénze és nem engedném, hogy meghívjanak/drága dolgokat vegyenek nekem?:D Arról nem is beszélve, hogy valakinek hiába lennének milliói ha nem lenne szimpatikus/ nem tetszene...

2015. aug. 22. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!