Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag meleg férfiként hogy tudnék társat találni?
Körülbelül fél éve nevezhetem magamat gazdagnak, tehát anyagiakban bővelkedőnek.
Nos, a problémám az, hogy így sokkal nehezebben megy az ismerkedés, mint előtte.
Mivel megváltozott az életszínvonalam, és sajnos legtöbb ember nem ezen a színvonalon él. És tudom hogy legtöbben csak azért ismerkednek velem, hogy ők is ezen az életszínvonalon élhessenek, tehát csak a pénzem miatt. Ezt a tényezőt kéne kizárni.
Így csak úgy lehet esélyem társat találni, ha olyat keresek, aki hasonló az anyagiakban mint én, és úgymond egy szinten vagyunk.
Viszont ez nem könnyű... Társkeresők kilőve, oda nem járnak a pénzesek, próbáltam, de hiába.
Valami ötlet? Köszönöm!
24/F
Egyszerűen próbáld eltitkolni a pénzed.. Ugyan egy hetero lány vagyok de a helyzet teljesen ugyan az, sőt általában a pasik jobban tartózkodnak egy olyan nőtől aki tehetősebb anyagi háttérrel rendelkezik! A szüleim is ezt tanították hogy jobb ha nem ismerik az emberek az anyagi háttered! Szerinted próbáld meg ezt és ha valaki szeret akkor így ( valószinűleg ) nem a pénzedért, hanem magad miatt lesz!
Remélem tudtam segíteni!
Látom nagyon vágod.Tán ratyi lettél,mióta kihaltak a normális nők?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!