Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki regisztrál társkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki regisztrál társkeresőre, akkor miért nem képes visszaírni?

Figyelt kérdés
Nőkről van szó, és aktív látogatója is.. akkor miért nem képes egy se visszaírni? pedig elvileg nem is vagyok rossz képű, meg sportolok is és izmos is vagyok... belsőt meg nem ismerik, de külső elvileg stimmelnie kéne, akkor mégis miért??
2015. aug. 18. 20:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%

Süsd meg, 2 napon belül én se biztos, hogy válaszolok, ha el vagyok mással foglalva.:)

És elolvasták egyáltalán, látszik, hogy "látta"?

Én nem értem, Neked nincsen életed? Mért gondolod, hogy ha valaki pár órán belül nem ír választ, akkor az nincs megválaszolva? Nekem vannak leveleim, amikre hónapokkal később kerítek csak sort - gondolom, neked is.

Azt meg kifejezetten tolakodásnak, udvariatlanságnak is lehet tekinteni, hogy nem a felkínált módon keresed őket.

Ha én e-mail-címet adok valakinek, hogy ott keressen, ne a házam előtt várjon!

2015. aug. 18. 23:13
 12/25 anonim ***** válasza:
Szóval facen írogatsz ismeretleneknek, akiket társkeresőn találtál. Tudod, hogy az egyéb mappában landolnak azok az üzenetek facen, amik nem ismerőstől érkeznek? Nekem volt már olyan, hogy kb. egy évvel később kaptam meg egy ilyen üzenetet (és én még szoktam is figyelni az egyéb mappát, tehát így is megjárta a rendszert, mielőtt eljutott hozzám...).
2015. aug. 18. 23:16
 13/25 A kérdező kommentje:
nekik garantáltan nem oda került, látták is
2015. aug. 18. 23:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Csöves vagy, ha Facebookon zaklatod a nőket.
2015. aug. 18. 23:27
 15/25 anonim ***** válasza:
74%

1. Borzasztóan ellenszenves lenne, ha valaki facen "nyomozna" utánam. Ha társkeresőn vagyok fent, akkor ott írjon, hadd döntsem el én, hogy akarok-e bármilyen módon kapcsolatba lépni vele, felfedni előtte a kilétemet! Tehát nálam ez már alapból kizáró ok lenne!

2. Hiszed, vagy nem, bármilyen jól nézel ki, nem lehetsz mindenkinek az esete. Nekem pl. nagyon sok olyan férfi nem jön be, aki a közízlésnek megfelel, és hiszed, vagy nem, utasítottam már el azért pasit, mert izmos volt. Számomra ez nem vonzó, egész más értékekre bukom (átlagon felüli intelligenciára, empatikus személyiségre).

Elég szánalmas gondolkodás, hogy akit te kinéztél, annak "kötelessége" rajongani érted. A választásnak kölcsönösnek kéne lenni... és visszatérve az első pontra: ne nyomozgass a nők után, mert ez visszatetsző!

2015. aug. 18. 23:27
 16/25 A kérdező kommentje:
Én meg nem fogok azért 4-5000 forintot kifizetni, csak azért, hogy ott írhassak neki, mikor ezt ingyen is megtehetem, ráadásul ők is odaírták, hogy nem előfizetők, ha ír nekik valaki akkor adjon elérhetőséget. Na mind1 maradok a buliknál, hátha lesz olyan aki nem csak egy éjszakára szeretne
2015. aug. 18. 23:35
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Szóval

1. pár órával a levélírás után eldöntötted, hogy ők nem képesek válaszolni.

2. Udvariatlan voltál velük, mert nem abban a közegben kerested őket, amit ők felkínáltak kapcsolatteremtésre.

3. Megmagyaráztad nekik, hogy nem ér neked 4-5000 Ft-ot a társkeresés (egyébként 1500 körül van), sőt,

4. ki sem tudsz várni egy ünnepet, amikor is ingyen levelet lehet küldeni.

Addig is be tudtad volna jelölni őket kedvencnek.

A 2. pont nem jó szociális készségeket mutat, a 3. pedig sóherséget.

2015. aug. 18. 23:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Minek regisztrálsz olyan társkeresőre, ami fizetős?
2015. aug. 18. 23:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Nézd, én nőként képes voltam fizetni a társkeresőért, mert ezzel is jeleztem, hogy komolyan veszem a dolgot, nem csak szórakozom. (Igaz, végül nem társkeresőn találtam párt...)
2015. aug. 18. 23:57
 20/25 anonim ***** válasza:

Nos, én soha nem fizettem társkeresőn ALAP szolgáltatásokért (a levélírás ilyen), a társkeresők nagyon elkapatták magukat, pofátlanságnak érzem, hogy ennyire lehúzzák anyagilag a felhasználókat, de úgy tűnik, nem volt elég az extra szolgáltatásokból és reklámokból származó bevétel. Ha ekkora biznisz, én is indítok egyet, aztán jól megszedem magam a sok pancseren. Soha nem éreztem azt, hogy valaki attól komolyan venné, mert fizet ilyenért.

A másik, én se díjaznám, ha miután regisztráltam ilyen oldalra, valaki nyomozgatna utánam egy közösségi oldalon, és megkerülné a másikat úgy, hogy nem kérdez meg előtte. A közösségi oldalon én nem ismerkedek, és nem is biztos, hogy egy idegentől azonnal megkapom az üzenetet. Ha nem akarsz társkeresőn fizetni, regisztrálj olyan oldalra, ahol nem kell a levélírásért fizetni. Ahogy elnézlek, most még úgyis mindegy, hogy a sok közül ki jön össze, kell egy "kellékbarátnő", hogy elmondhasd, hogy van kapcsolatod.

2015. aug. 19. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!