Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag nő regisztrál társkeresőre?
Persze hogy nem. Csak a legszebb csajok tehetik meg. Egy átlagosnak törvény adta joga ku.sba ülni otthon.
Persze hogy regisztrál. Ő is akar barátot.
Mi az, hogy átlag nő?
Minden nő csodás, csak nem mindenkinek tetszik.
De biztos megtalálja a párját, ha nem a fellegekben jár.
Persze, hogy regisztrál.
Aztán konstatálja, h a férfiak arra használják a nevezett oldalakat, hogy:
-hellóbébyjösszeegykörre,
-mikor szexeltél utoljára?ÚRISTEEEEEN!!!!HOGY BÍROD MÉG???
-MILYEN POZITÚRÁBAN SZERETED????
-AZONNAL TALÁLKOZNUNK KEEELLL!!!!!
-VAN INTIM KÉPED???NINCS?????MIÉRT??KÜLDJEEEK?????
-CAMOZUNK???UNATKOZOK!!!És megmutatom a ....
És hasonló "lényegretörő" gondolatok megkapása után végiggondolja, h erre nincs is szüksége.
Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
És hozzá egy lehetőségek szerint "intelligensen" és nem puncis-pichás képekkel feltöltött adatlapom társult.
De én belefáradtam.Volt néhány katasztrofális "tali".Volt olyan, hogy a csávó tőlem akart pénzt kérni, mivel nem tudna hazamenni, a semleges helyről ahol találkoztunk.
Volt ,aki este 10 órakor követelte, h azonnal adjam meg a címem, mert ő majd most eljön és...
Volt aki a banki hitel képességem felől érdeklődött intenzíven
És még sorolhatnám...
És lakjál ott, ahol ő, illetve azonnal induljál, mert ő aztán nem hajlandó egy lépést sem menni->menjél házhoz
De nyilván vannak rendes férfiak és nők is a társkeresőn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!