Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki regisztrál társkeresőre, akkor miért nem képes visszaírni?
Figyelt kérdés
Nőkről van szó, és aktív látogatója is.. akkor miért nem képes egy se visszaírni? pedig elvileg nem is vagyok rossz képű, meg sportolok is és izmos is vagyok... belsőt meg nem ismerik, de külső elvileg stimmelnie kéne, akkor mégis miért??2015. aug. 18. 20:49
1/25 anonim válasza:
Mert a társkeresőkön jelentősen több a férfi, mint a női felhasználó. Ezért nyilván több tucat levelet kap egy nő minden nap. És hát azok között van jobb kan nálad. Ez van, nem kaphatsz meg mindenkit.
2/25 anonim válasza:
Jaj de unalmasak már ez a "iszonyat jól nézek ki még sincs csajom" tartalmú kérdések. ki mondta, hogy jóképű vagy meg izmos? Anyukád?
Lehet nem társkeresőkön kellene próbálkoznod, ha annyira jól nézel ki.
3/25 anonim válasza:
Nyilván csak önbizalom növelés céljából van fent, és eszében sincs ismerkedni (kivéve, ha Brad Pitt ír rá minimum).
4/25 anonim válasza:
Nem tetszhetünk mindenkinek. Amúgy meg a szöveged is lehetett problémás.
5/25 anonim válasza:
ezért szoktam csak trollkodni feljárni és keresem zsanit. :D
6/25 A kérdező kommentje:
hát többet neten nem is fogok ismerkedni. maradok a bevált bulis módszernél
2015. aug. 18. 21:29
7/25 anonim válasza:
Hát én vagy akkor nem írok vissza, ha nem keresek társat - és ez olyankor fel is van tüntetve a reglapomon! -, vagy ha az illető nem olyan, amilyen társat keresek - és ez is fel van tüntetve a reglapomon!
Biztos, hogy elolvastad a reglapját és az alapján beleesel a keresett halmazba?
8/25 A kérdező kommentje:
tuti, hogy bele, és szűröm a felszínesnek tűnőeket is, meg főleg azokat akiknél meg van adva, hogy 300-500 000 forint közti keresetű embereket keresnek...
2015. aug. 18. 22:14
9/25 anonim válasza:
Mutatnál néhány ilyen reglapot, meg a Te reglapodat és leveledet, amit neki írsz?
Apropó: mindenkinek ugyanazt az előre megfogalmazott levelet írod?
Milyen gyakran írsz levelet valakinek?
10/25 A kérdező kommentje:
most regisztráltam 2 napja, összesen 2 embernek írtam, többnek nem is fogok, ráadásul nem is ott írtam nekik, hanem megkerestem őket facen, és leírtam szépen, hogy miért ott írok. Nagy válogatáson mentek végig, mert nem akartam felszínes, pénz éhes csajokat. Ők kedves, aranyos lányoknak tűntek, akik valószínűleg visszafogottak, és azért itt keresnek párt. Én pont ilyet keresek, mert a bulikba általában egy éjszakás csajokat találtam csak, nekem az meg nem buli
2015. aug. 18. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!