Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tehetném túl azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl azon magam hogy hiába nem vagyok csúnya, még sem kellek egy férfinak sem?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 16:01
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
79%

One man te nagyon meg lehetsz keseredve és annyira belefeledkezel az önsajnálatba hogy nem csodálom hogy nincs senkid! Én abszolut nem vagyok egy kigyúrt izmos es magas pasi, mégis van barátnőm aki most is itt ül mellettem. A barátnőm pedig pont azt szereti bennem hogy vicces vagyok es humoros szóval felejtsd el ezt a kesergő stílust és állj lábra ! Es ne feledd innen mar csak felfele ível az utad!

Kedves kérdező! Valószínűleg azert van mert a megszokott embereken kívül nem találkozol újakkal! Biztos szép és kedves vagy de ha más nem ismer meg akkor nem tud beléd szeretni! Menj ismerkedj meg minnél több emberrel és mutasd meg nekik hogy miről maradtak le eddig!!!

2015. aug. 18. 16:31
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
De jó, hogy itt minden átlagos fiúnak van barátnője.
2015. aug. 18. 16:35
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

Hogy én mennyire szeretem, hogy itt mindenből a nőket kell kihozni hibásnak. Hahó, húzzátok már ki a seggetekből a fejeteket, már bocs a kifejezésért, de szánalmasak itt néhányan, ahogy magukat sajnáltatva hisztiznek, mint valami 2 éves kislány, akitől elvették a cumiját..

Ha fele annyi energiát fektetnétek bele a csajozásba, mint amennyit az összes nő szidására, már rég boldogok lehetnétek, de ilyen hozzáállással nincs csodálkozásra okotok, ha egyedül maradatok.

Mégis honnan veszitek, hogy minden nőnek a kigyúrt alfahímek kellenek, honnan a francból veszitek, hogy minden nőnél csak a legesleghelyesebb pasik jöhetnek szóba? Nem is ismeritek a kérdezőt, de már is fikázzátok. Azt hiszitek nekünk alanyi jogon jár a pasi? Azt hiszitek osztogatják őket a sarkon, hogy tessék neked is egy, tessék neked is..? Egyáltalán nem könnyű nekünk sem, csak sokan el vannak tájolva és azt hiszik, nekünk nőknek a kisujjunkat sem kell mozdítani és csak úgy a semmiből az ölünkbe pottyan egy pasi, holott ez távol áll az igazságtól. Azt sem értem honnan szeditek, hogy naponta többen is írnak nekünk facen, és hogy minden nőre jut átlagban 5-10-15 pasi.. Baromság. Ezt akarjátok elhitetni és azt hiszitek, ha minél többen leírjátok és minél többször, akkor igaz lesz, pedig nem.

Minket is ér sok-sok csalódás, nekünk is nehéz olyan pasit találni, aki normális és akinek nem az az elsődleges, hogy dinnye csöcseid legyenek + bombaalakod. Vagy egyáltalán olyan férfit találni, aki nem csak lyukra megy. Nagyon elmerültetek a saját magatok sajnálásában, ennyit láttok csak, saját rossz tapasztalataitokat vetítik ki minden nőre, aki él és mozog és szerintetek mindegyik csak felszínes, anyagias liba lehet. Csak akkor nem értem minek sír a szátok, hogy nincs csajotok, ha szerintetek mind egy utolsó r*ibi.

Eljátsszátok itt, hogy ti vagytok a szegény, ártatlan normális srácok, akik tök megértőek, tök normálisak, tök jó fejek, minden hibátlan bennük, de bezzeg a gonosz nők észre sem veszik őket. Kicsit magatokba kéne nézni, mert szerintetek a pasikat 2 csoportra lehet osztani: rátok, tökéletes, odaadó rendes srácokra és mindenki másra, ezalatt értem a jóképű, izmos pasikat, akik szerintetek bunkó tuskók. A világ közel sem ennyire fekete-fehér. Izmos, jóképű pasasban is van kedves és normális is, mint ahogy bunkó barom is. De ugyanúgy rendes srácokban is van tahó és van normális. Nem kell ennyire szűk látókörűen felfogni a dolgokat.

Nem mellesleg itt sokaknak a viselkedésükkel van a legeslegnagyobb probléma, hogy olyan szintű rosszindulat és gonoszság szorult beléjük, hogy az hihetetlen. Csak ők ezt nem veszik észre, aztán csodálkoznak, ha visszautasítják őket. Hát őszintén mondva, ilyen primitív megnyilvánulással én egy cseppet sem csodálkoznék ezen.

Elvárnátok, hogy az első csaj, akit kiszemeltek szó nélkül összejöjjön veletek és belétek essen.. Ellenkező esetben az a csaj is csak egy felszínes p*icsa. Nem tetszhettek mindenkinek, ez van, nehogy már még a másikat szidjátok olyan dologért, amiről nem tehet. Ha nincs meg a vonzalom, akkor b*szhatod. Mindenkinek egy élete van és senki nem akarja olyannal leélni, akivel "jófejségből" van együtt, mert amúgy más nem állna le azzal a sráccal.

Ja és azonkívül, hogy itt tomboltok GYK-n, kimehetnétek szétnézni az utcán, ugyanis rengeteg tök átlagos párt látni nap, mint nap.. Sőt sok olyat is látni, ahol a csaj egész jól néz ki a sráchoz képest, vagy épp a csávó jóképű és a barátnője elég "csúnyácska". Akad bőven ilyen, az én környezetemben is vannak ilyen párok, na meg tök átlagosak is, de igen tudom, biztos csak kamuzok.

Nekem is volt olyan barátom, aki miatt folyton kaptam a beszólást, hogy hova tettem a szemem és hogy hozzám sokkal jobb pasi illik, mégsem érdekelt senki és semmi, mert szerettem őt. Szóval ahelyett, hogy itt rinyáltok, álljatok talpra és menjetek ismerkedni, ne mindent a nőkre fogjatok, hisz ti sem vagytok tökéletesek, csak egyszerűbb a saját kudarcainkért másokat okolni.

Tudom hosszú lett, de ez már nagyon kikívánkozott!!

2015. aug. 18. 17:18
 24/33 anonim ***** válasza:
5%

23-as

Most már jobban vagy?

Kérsz valamit inni?

2015. aug. 18. 18:10
 25/33 anonim ***** válasza:
77%
Én eddig is tökéletesen voltam köszönöm, miért nem kérdezed azokat, akik habzó szájjal, magukat sajnáltatva tombolnak itt és fújtatnak minden nőre, aki él és mozog? :) Lásd: one man...
2015. aug. 18. 18:12
 26/33 anonim ***** válasza:
61%

Azért kérdeztem, mert értelmes dolgokat írsz, csak te is túlpörögtél.

Természetes, hogy a srácok szélsőségekbe esnek, mikor a sikertelenségükkel szembesülnek. ennek legfőbb oka, hogy előbb éri őket a negatív élmény, mint a megerősítőleg ható pozitív visszacsatolás.

Lehetnél eg kicsit megértőbb és türelmesebb, mikor érvelsz.

one man mondjuk tényleg durva eset, na.

2015. aug. 18. 18:20
 27/33 anonim ***** válasza:
59%

"Én eddig is tökéletesen voltam köszönöm, miért nem kérdezed azokat, akik habzó szájjal, magukat sajnáltatva tombolnak itt és fújtatnak minden nőre, aki él és mozog? :) Lásd: one man..."

VÉGRE!!!!!!

Ezt nagyon jól megfogalmaztad.

Utolsó:

Értem, amit írsz, és igazad is van, de most őszintén:

Akit egyszer megharap egy kutya, ennyi erővel verhetné az asztalt, hogy altassák el az összeset, mert mind agresszív, közveszélyes dög...

(Pedig mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz.)

2015. aug. 18. 18:27
 28/33 anonim ***** válasza:
81%
#26: Értem amit mondasz, csak én kb 2 hónapja jöttem vissza ide az oldalra egyik unalmasabb pillanatomban, azóta majdnem minden 2. napn felnézek ide, és mást sem látok, mint ezt a pár jó madarat, akik ész és megállás nélkül szajkózzák minden egyes kérdés alá kivétel nélkül (!!!) ugyanezt. Rengetegszer írtam teljesen normális kommenteket az ilyenekre reagálva, sokszor írtam a kérdésre válaszolva és mindig én lettem betámadva, hogy ne hazudozzak már, hogy nem az izmos macsókra bukok, mert kamu és senki nem hiszi el. Jobban tudják, hogy én mit akarok/érzek. Jobban ismernek saját magamnál és ismeretlenül ítélnek el. Most már sok volt, de nagyon amit művelnek itt páran és nem tudtam tovább magamban tartani ezt a dolgot. És ez még mindig a normálisabbnak nevezhető írásom volt...
2015. aug. 18. 18:36
 29/33 anonim ***** válasza:
92%

27 és 28

Én értem amit mondtok és igazat is adok.

Egyszerűen csak higgyetek nekem, hisz I've been on the other side too, hogy van alapja a károgásnak.

Én is voltam 20éves, naiv, szeretetéhes,stb. kis pötschös és valóban durván bántak velem is a lányok, ha megtehették. Nem árulok el nagy titkot, többségében megtehették.

Idő kellett hozzá, hogy feldolgozzam őket, magamat, a helyzetet. Mint tudjátok, a gyásznak 5 fázisa van és ebből a düh a legkényelmesebb a férfiak számára, hajlamosak vagyunk ott rekedni akár évekre is és megspékelve némi önpusztítással egész kiváló kis szuicid hajlammá, esetleg konstans nőgyűlöletté is fejlődhet.

Arra figyeljetek oda, hogy a kocka idővel meg fog fordulni és jobb, ha némi megértést tanúsítotok, ha már a női az empatikus nem. Egy rakás frusztrált tiniből jobbára csak egy másik rakás frusztrált felnőtt lesz, akinek az akkor önmagatok nem fog túlzottan örülni.

Keressetek csak rá a kései 30-as nők társkeresési problémáit firtató cikkekre.

Ha most tudtok kicsit konstruktívabb kritikát, bennfentes infókat, tanácsokat adni, az meghálálja majd magát.

Hogy ne legyek túl off, a kérdezőnek: a humor sztem az egyedüli érték, amiből nem érdemes lejjebb adni, a többiben légy rugalmas. A humor az egyetlen, amibe egy nő bármikor újra bele tud szeretni, a többi dologban idővel változik az ízlése.

2015. aug. 18. 19:03
 30/33 anonim ***** válasza:
57%

ugyan ez van velem is sztem is az a baj h folyton ugyan abban a körben mozgunk nálam tuti, kevés új embert ismerek meg

emellett meg nem értem mért kellene h valaki bárkivel beérje nyilván a kérdezőnek meg nekem is mint mindenkinek vannak igényei, nekem aki kéne nem ismerek mégegy nőt aki szerint jó pasi, nekem mégi kéne, neki meg én nem... ennyit erről h nekünk csak a legjobb kell, amugy meg sokan összetennék két kezüket értem ezt is tudom, de nehéz megtalálni azt akivel valóban összeillünk és nem mindenki éri be azzal amit kidob az élet, ugyhogy nekünk küzdenünk kell, ha nem érjük be kevesebbel mint amire vágyunk

2015. aug. 18. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!