Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tehetném túl azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném túl azon magam hogy hiába nem vagyok csúnya, még sem kellek egy férfinak sem?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 16:01
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg akárki nekem se jó fontos hogy valaki belsőre és külsőre is megfogjon, persze ez nem azt jelenti hogy nálam a leghelyesebb férfiak jöhetnek szóba. Nem minden embernek kell mindenki aki szóba áll vele.
2015. aug. 18. 16:16
 12/33 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a provokatív, troll válaszokra nem vagyok kíváncsi.
2015. aug. 18. 16:17
 13/33 anonim ***** válasza:
80%

ma 16:12

Ezek, akikről írtál, általában max DUGNI akarnak.

Szerinted attól mi előrébb vagyunk?

Én se találok senkit, akinek kellenék normális kapcsolatra.

Vagy ha igen, valami defekt van a csávóval általában.

2015. aug. 18. 16:18
 14/33 A kérdező kommentje:
13-as velem is ez van.
2015. aug. 18. 16:18
 15/33 anonim ***** válasza:
4%
Hogy volt képe téged átverni? nem értem
2015. aug. 18. 16:19
 16/33 anonim ***** válasza:
87%

Kedves One Man!

Te csak hiszed hogy ez így megy! Akikkel a discoban vagy buliban találkozunk azok semmi komolyra nem vágynak max egy szaxira vagy egy gyors numerára! Személyszerint én nem erre vágyok szóval hidd el semelyik nemnek sem könnyebb a másiknál!

2015. aug. 18. 16:20
 17/33 anonim ***** válasza:
15%
1 volt már rá példa hogy diszkóban ismerkedtek meg és tartós kapcsolat lett belőle! 2 mert ti nők olyan tökéletesek vagytok mi? -.- innen látszik hogy a tökéletes szuper hímet keresitek csak az a bökkenő hogy tökéletes ember nincs!
2015. aug. 18. 16:21
 18/33 anonim ***** válasza:
57%
Biztosan Neked is lesz társad, csak még nem találtad meg :) Egyébként én elhiszem, hogy nem vagy csúnya, sőt, igazán szép is lehetsz. Viszont nem ártana, ha látnának is az emberek, mármint lehet bárki bármilyen szép, ha nincs, aki meglássa, megismerje...Kezd el valami érdekes, új hobbyt, amit vegyesen csinálnak férfiak, nők, s ismerkedj ;)
2015. aug. 18. 16:21
 19/33 anonim ***** válasza:
93%

#13-16

Oké, a diszkós kigyúrt alfahímek csak dugni akarnak, így hosszú kapcsolatra nem kellenek nektek. Szóval most már egy olyan fiú kell, aki jóképű, helyes, izmos, magabiztos ÉS még belsőleg is megfelel nektek hosszú távra. Ettől csak emelkedtek az igények.

2015. aug. 18. 16:23
 20/33 anonim ***** válasza:
7%
Ismerj meg engem! :)
2015. aug. 18. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!