Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják, hogy az itteni lányok mind rondák?

Figyelt kérdés

Az itteni srácok szerint az oldal lányai csúnyák, buták, és unalmasak. Nem egy kitartott a véleményénél addig, ameddig nem kapott képet (onnantól már csak buta és unalmas voltam, ronda nem :D ).

Tényleg olyan rossz a felhozatal itt?

2015. aug. 16. 22:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akik lepontoznak, meg tudnák indokolni, hogy miért? Gondolom nem értenek egyet, de lehet ide indoklást is írni. Nem az érdekel, hogy lepontoz, ide írok százszor és mindet le lehet. Az érdekelne, hogy miért.
2015. aug. 17. 09:24
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Én nem mindig nézem az alkategóriát főkategórián belül, ha felkelti a kíváncsiságomat egy kérdés, rákattintok.

Egyébként "képes" kérdéseknél sokszor az derült ki számomra, hogy az illetékesek csak irtóra önbizalomhiányosak, és egyáltalán nem olyan bányarémek, mint amilyennek tartják magukat (férfiakra és nőkre is igaz). De meggyőzni ritkán lehet őket, volt, akinek hiába mondtam, hogy a külseje rendben van, ő csak toporzékolt tovább, hogy márpedig nincs igazam. Hát ha ő úgy akarja látni magát, hajrá, de így 30 évesen azt mondom, hogy nem kell szépségkirálynőnek meg Adonisznak lenni ahhoz, hogy valakire azt lehessen mondani, hogy külsőre rendben van.

2015. aug. 17. 09:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező ismételten kérlek, hogy törd meg a monotonitást! Végre szeretnék egy képet kapni egy intelligens, ráadásul gyönyörű nőtől, mint amilyen te is vagy.

Képet kérek :)

2015. aug. 18. 21:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es válaszoló.. Teljesen igazad van.. Már én is próbáltam itt ismerkedni, de sikertelenül... It minden lány csak írni tudja, hogy nem számít nekik a külső, de mikor meg ismerkednék mindegyik lekoptat, vagy eltűnik.. 19/F
2015. aug. 19. 13:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Ki állította itt hogy rondák az itteni lányok? Sehol nem találkoztam ezzel, pedig olvasgatom (bocsánat, olvaZSgatom) az itteni kérdéseket, de ez még nekem is új.
2015. aug. 20. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!