Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják, hogy az itteni lányok mind rondák?

Figyelt kérdés

Az itteni srácok szerint az oldal lányai csúnyák, buták, és unalmasak. Nem egy kitartott a véleményénél addig, ameddig nem kapott képet (onnantól már csak buta és unalmas voltam, ronda nem :D ).

Tényleg olyan rossz a felhozatal itt?

2015. aug. 16. 22:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
39%
Olyanok ezek, mint a viccben az agresszív kismalac. Hagyd, nem érdemes velük foglalkozni. :-)
2015. aug. 16. 22:55
 2/25 A kérdező kommentje:

Jah, meg a jellegzetes: "Neked is biztos csak a pénzes izomagyak jönnek be, inkább ne is válaszolj"

Ez még azelőtt, hogy egyátalán a koromat le tudtam volna írni, nemhogy azt, mi jön be

2015. aug. 16. 22:55
 3/25 anonim ***** válasza:
54%
mert kész gyüjteményem van róluk :D
2015. aug. 16. 22:57
 4/25 anonim ***** válasza:
Rólam még itt senki nem látott képet. :-)
2015. aug. 16. 23:00
 5/25 anonim ***** válasza:

Vagy azok, vagy nem elérhetőek.

Mondjuk kapcsolatuk van, vagy egyedi ízlésük van...

2015. aug. 16. 23:08
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Én még senkiről nem láttam itt képet (lehet kompenzálni a lemaradásomat privátban), de biztos vagyok benne, hogy ez hülyeség.

Azért ahhoz, hogy egy lány ronda legyen sok dolog kell, meglepne ha igaz lenne.

Mindenkiben van valami szép, legfeljebb nem olyannal kezdett aki tudja értékelni :)

Gondolom az önsajnáltató szerencsétlen srácok terjesztenek ilyen hülyeségeket. Magasvékony, ocsmányalacsony meg a haverjaik...

Inkább belőlük van túl sok.

27/F

2015. aug. 16. 23:13
 7/25 anonim ***** válasza:
28%

Ők ezt tapasztalták.

Mivel csak ilyeneket kerestek, hát csak ilyeneket láttak is meg.

A világ viszont soxínű.

Nabumm...

2015. aug. 16. 23:20
 8/25 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem hülyeség. Láttam már innen pár lányt akik nagyon szépek voltak, egyedülállók is. Inkább a szimpátián meg a távolságon bukott el a dolog. Az unalmasságot részben alátámasztom, elég sok lány az itt, de igazából mindenhol.
2015. aug. 16. 23:20
 9/25 anonim ***** válasza:
16%
Én nem mondom, hogy csúnyák, nem kértem képet soha senkitől. Kis logikával valószínűleg a nagyja nem a legszebbek közül kerül ki. Mit keresne egy gyönyörű lány egy társkeresési gondok topikban? Persze lehet, hogy akad, de nem hinném, hogy ez a jellemző. Én sem itt bóklásznék, ha olyan jó srác lennék, hogy a csajokat nem bírnám levakarni magamról. 21/F
2015. aug. 16. 23:32
 10/25 anonim ***** válasza:
16%
Nem rondák, és nem is buták, és nem is unalmasak. Csak kegyetlenek. Legalábbis azok, akikkel én próbáltam ismerkedni, mind lerázott.
2015. aug. 16. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!