Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják, hogy az itteni lányok mind rondák?
Az itteni srácok szerint az oldal lányai csúnyák, buták, és unalmasak. Nem egy kitartott a véleményénél addig, ameddig nem kapott képet (onnantól már csak buta és unalmas voltam, ronda nem :D ).
Tényleg olyan rossz a felhozatal itt?
Jah, meg a jellegzetes: "Neked is biztos csak a pénzes izomagyak jönnek be, inkább ne is válaszolj"
Ez még azelőtt, hogy egyátalán a koromat le tudtam volna írni, nemhogy azt, mi jön be
Vagy azok, vagy nem elérhetőek.
Mondjuk kapcsolatuk van, vagy egyedi ízlésük van...
Én még senkiről nem láttam itt képet (lehet kompenzálni a lemaradásomat privátban), de biztos vagyok benne, hogy ez hülyeség.
Azért ahhoz, hogy egy lány ronda legyen sok dolog kell, meglepne ha igaz lenne.
Mindenkiben van valami szép, legfeljebb nem olyannal kezdett aki tudja értékelni :)
Gondolom az önsajnáltató szerencsétlen srácok terjesztenek ilyen hülyeségeket. Magasvékony, ocsmányalacsony meg a haverjaik...
Inkább belőlük van túl sok.
27/F
Ők ezt tapasztalták.
Mivel csak ilyeneket kerestek, hát csak ilyeneket láttak is meg.
A világ viszont soxínű.
Nabumm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!