Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják, hogy az itteni lányok mind rondák?
Az itteni srácok szerint az oldal lányai csúnyák, buták, és unalmasak. Nem egy kitartott a véleményénél addig, ameddig nem kapott képet (onnantól már csak buta és unalmas voltam, ronda nem :D ).
Tényleg olyan rossz a felhozatal itt?
Te itt próbálsz meg ismerkedni?
Az kemény!
Nem érted.
Nem nekem kemény, hanem neked.
Tudod, engem egyáltalán nem zavar, ha te beszedsz egy rakás durva kosarat olyan lányoktól, akik más pasasoktól szedtek be valami hasonló csúfat... csak nem gondolom, hogy ez neked pont ez a jó.
De mindegy. Csak szóltam. Ennyi.
Én sosem állítottam, bár eddig (27 eset) a magukat szépnek, vonzónak, okosnak, műveltnek tituláló hölgyekről levél és képkapás után pont az ellenkezője igazolódott be.
Kedvencem nesze te k0cs0g itt a kép, hogy legyen mire v3rn3d :)
Mellesleg ezt egy kérdező küldte anno, aki panaszkodott rá, hogy nála csak a nyomorék, retkes, bunkó, k0cs0g, anyuci szeme fénye palik próbálkoznak. Pedig ő egy szép, okos, ......... és szerethető nő! Hol vannak a normális pasik???
A kérdésed alapján viszont már felmerül bennem a gyanú, hogy ebben bizony tényleg lehet valami, hiszen 27/27 a "szép" és "okos" nők javára.
Kérlek törd meg ezt a monotonitást! Jöhet a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!