Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem a külső az elsődleges, és legfontosabb szempont, akkor miért lehet ezt tapasztalni mindenhol?
Leegyszerűsített példa következik, a hangsúly az arányokon van.
Adott egy 50 fiúból és 50 lányból álló ismeretségi kör.
Vegyes kinézet és személyiség, az 50 fiú között van 5 kifejezetten jóképű, akik minden másban különböznek (testalkat, testmagasság, öltözködés, haj -és szemszín, személyiség, érdeklődési kör, stílus stb.).
Az 50 lány mindegyikének CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen 5 fiú közül tetszik valamelyik, van akinek csak 1, van akinek több, van akinek mind az 5. A többi 45 fiú egyiknek sem jön be, csak haveri szintről lehet szó.
Az 50 fiúnak viszont az 50 lányból mindegyik tetszik valamelyik szinten, valamelyik csak egy srácnak, valamelyik többnek, akár mindegyiknek. Az okok különbözőek, külső, belső tulajdonságok alapján.
Az az 5 fiú kedvére válogathat a csajok között, egyszerre többel kavar, vagy minden héten másikat fekteti meg, miközben a többi mit sem tud erről.
Ez zajlik manapság mindenhol, eddig kivétellel nem találkoztam, pedig sok helyen jártam már.
Ismétlem, a példák egyszerűsítések, nem egy konkrét ismerettségi körről van szó, csak érthetően szemléltetni szerettem volna.
Érdekes ez a nézőpont különbség. A pasik többsége (itt) a nőket szidja, hogy milyen válogatós. Különféle felszínességekkre hivatkozva (csak a jóképű/pénzes/izmos) kell nekik alapon.
Míg sok nő meg igénytelen disznónak látja az itteni pasikat akik kangörcsükbe mindegy csak lyuk legyen alapon nem válogatnak.
Igazából mások a párkeresési szempontok a két nemnél. Megmondom őszintén nekem mint nőnek furcsa sok férfi hozzáállása. Nem tartom érdemnek, hogy úgymond nem igazán válogat (ok nyilván az ésszerű kereteken belül) ez szerintem igénytelenség. Másrészt túlzottnak tartom a nőket érő kritikákat pláne ezt a 90%-os statisztikát. Nem védeni akarom a gold diggereket csak én meg azt vettem észre, hogy a pasik sokkal előbb általánosítanak és hajlamosabbak eltúlozni az őket ért sérelmeket. Nem mind csak jellemzően azok akiknek problémás a társkeresés. Szeretik a komplett másik nemet okolni. Nem mintha a nőket félteni kéne. Azok is is tudnak hülyék lenni.
Nem hiszem, mivel alapból úgy gondolom, hogy nem nagyon találnék másik olyan embert, aki minden téren tökéletesen megfelelne, és még jobban is nézne ki, mint a jelenlegi párom.
Volt már olyan egyébként, hogy nagyon kedveltem valakit, aki talán még helyesebb is volt a partneremnél, mégis a mostani kapcsolatom mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!