Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nem a külső az elsődleges, és legfontosabb szempont, akkor miért lehet ezt tapasztalni mindenhol?
Leegyszerűsített példa következik, a hangsúly az arányokon van.
Adott egy 50 fiúból és 50 lányból álló ismeretségi kör.
Vegyes kinézet és személyiség, az 50 fiú között van 5 kifejezetten jóképű, akik minden másban különböznek (testalkat, testmagasság, öltözködés, haj -és szemszín, személyiség, érdeklődési kör, stílus stb.).
Az 50 lány mindegyikének CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ezen 5 fiú közül tetszik valamelyik, van akinek csak 1, van akinek több, van akinek mind az 5. A többi 45 fiú egyiknek sem jön be, csak haveri szintről lehet szó.
Az 50 fiúnak viszont az 50 lányból mindegyik tetszik valamelyik szinten, valamelyik csak egy srácnak, valamelyik többnek, akár mindegyiknek. Az okok különbözőek, külső, belső tulajdonságok alapján.
Az az 5 fiú kedvére válogathat a csajok között, egyszerre többel kavar, vagy minden héten másikat fekteti meg, miközben a többi mit sem tud erről.
Ez zajlik manapság mindenhol, eddig kivétellel nem találkoztam, pedig sok helyen jártam már.
Ismétlem, a példák egyszerűsítések, nem egy konkrét ismerettségi körről van szó, csak érthetően szemléltetni szerettem volna.
Nekem például nem külsőleg, hanem belsőleg voltak túl nagy elvárásaim, olyat már régen találtam volna, aki külsőleg teljesen megfelelt, de olyat, aki belsőleg is, elég sokáig kellett keresnem, 29 éves is elmúltam, mire megtaláltam.
De megérte várni.
Úgyhogy ez sem egyszerűbb. Sokkal több olyan férfi van, akit helyesnek találok, mint akire férfiként, partnerként lehet tekinteni.
Jó érzés, hogy képtelen vagyok magamra venni már az ilyen kérdéseket.
Az viszont elég elszomorító, ha tényleg ez a helyzet a többségnél, amit felvázoltok.
"Jó érzés, hogy képtelen vagyok magamra venni már az ilyen kérdéseket. "
Na,csak sikerült 10 év alatt.:D
1 szép nőre tényleg nagyon sok férfi jut és sok szép nő van így nyeregben érzik magukat.
A külső meg csak duma h nem számít. De persze mindenkinek számít bizonyos szinten.
De a legtöbb nőnek meg az a pasi kell aki épp foglalt , 1 pasit akar legalább 10 nő,
Nem tudom más nők hogy vannak vele, de nálam belső alapján több férfi elbukik, mint külső alapján.
Ha csak a kinézetet veszem figyelembe, a férfiakat (18 és 35 év között) 3 kategóriába tudom sorolni.
1. Baromi jó pasi, avagy félisten kategória. Ez az a típus, aki után konkrétan megfordulok az utcán. Ide a férfiak kb. 5%-a tartozik.
2. Átlagos. Nem fordulok utána, de igazából nagy gond nincs vele, simán el tudnám képzelni partnerként. Ide tartozik a férfiak 90%-a (!!!).
3. Bocsi, de bottal sem kategória. Ide tartoznak azok, akik bármennyire is rendesek, képtelen lennék együtt lenni velük. Itt van a maradék 5%.
Értelemszerűen potenciális partnerként az első és a második kategóriába tartozó srácok jönnek számításba. Tehát a férfiak 90%-a olyan, hogy ha a belső stimmel, akkor okés.
Az már más kérdés, hogy belsőt tekintve a férfiak pár %-a felel meg számomra:D (És nem, az anyagi helyzetet nem sorolom a belső tulajdonságok közé!)
Ha megnézem, az egyetemi csoportomban 6 fiú volt. Ebből 2-3, aki kifejezetten helyesnek mondható a barátnőim többségének véleménye alapján, a maradék 3-4 pedig átlagos.Annak ellenére, hogy mindegyiküket kedvelem, egyikkel sem tudnék tartós kapcsolatot elképzelni....
Az meg aztán külön érdekes, hogy annak az egyetlen egy srácnak nincsen komoly kapcsolata, aki a leghelyesebbnek mondott közülük:D
"Tehát a férfiak 90%-a olyan, hogy ha a belső stimmel, akkor okés."
Bocs, 95%, nem tudok már összeadni:D
"Olyan nő nem létezik, aki külsőségekre ne fixálná az ideáljait"
Az, hogy valakinek mi az "ideálja", és az, hogy egy párkapcsolatban milyen partner felel meg neki, az nagyon nem ugyanaz:D
Persze, ha végiggondolom, az én ideálom is mondjuk egy 180 centi magas, helyes arcú, sportos testalkatú férfi. A párom mégsem tesz eleget az összes pontnak:D
Gondolom neked sem egy alacsony, elöl-hátul lapos, kissé csúnyácska arcú, ritka hajú lány az ideálod. Az más kérdés, hogy ilyen lányba is bele tudsz szeretni, ha olyanok a belső tulajdonságai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!