Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Én is ide írom a válaszomat.
Sajnos, a jelenlegi képeken szerintem se éred el az átlagos szintet, de azért javítható a dolog :)
A fő gond az arcoddal van, mert túl kerek a fejed, picik a szemeid és szád, ellenben jó széles az orrod. A lábaid vastagok, a testalkatod a képeken inkább "erős", mint nőies.
Szerintem egy kiadósabb fogyás a testalkatodnak és az arcodnak is jót tenne (pedig valóban nem vagy túlsúlyos), valamint a sminkkel is trükközni kellene. Ha ezt megspékeled egy divatosabb frizurával és csajosabb öltözékkel, akkor javulnának az esélyeid.
De ha van bőven pénzed akár sebészre is, akkor egy kecsesebb arcforma + mellnagyobbítás után máris sorban állnának a falu bikái.
Elolvastam amiket írtál magadról és szerintem nekem kellenél,de ez persze csak egy elméleti lehetőség.
Arra gondolok,hogy kb. ilyen lányt képzeltem el magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!