Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány unottan üli végig a randit, végig te szórakoztatod, később elbúcsúztok, lezárod, majd hirtelen rád ír, hogy nagyon jól érezte magát, szívesen megismételné. Mit teszel?
Hasamra ütök, neten megismerkedtek, rokonszenvesek vagytok egymásnak, közel is laktok egymáshoz, helyes, szép arcú lány, s egy életed, egy halálod alapon pár nap után összeültök egy teraszos étteremben, majd sétáltok egyet a városban/folyóparton/tóparton/bárhol.
Végig te beszélsz, te szórakoztatod a lányt, ő csak nagyon ritkán enged meg egy rövidebb mondatot, az életéről is csak úgy ímmel-ámmal beszél. Órákon keresztül az együtt töltött idő 90%-ában végig te beszélsz, te lövöd a poénokat, te szórakoztatsz, te mesélsz.
Mivel látod rajta, hogy még így sem keltetted fel az érdeklődését, nyugtázod magadban, hogy nem jössz be neki, nem érdekled őt, így már rögtön a randi alatt elkönyveled, hogy ennek nemigen lesz folytatása.
Este elbúcsúztok, de nem erőlteted magad rá, hogy újra találkozzatok, hiszen úgy láttad, hogy nincs meg a "szikra". Órákkal később, késő este otthon egyedül az ügyes-bajos dolgaidat végzed, és egyszer csak nagy meglepetésedre ír egy üzenetet, hogy tök jól érezte magát, és minél hamarább szeretne újra találkozni veled.
Elgondolkodsz, hogy te rohadtul nem ezt tapasztaltad a közösen eltöltött órák alatt. Tulajdonképpen róla nem is tudtál meg semmit, a lényeges információkat is harapófogóval kellett kihúzgálni belőle, és egész idő alatt semmilyen ismerkedésre szívesen hajló aktivitást nem mutatott.
Elgondolkodsz, hogy egyáltalán szükséged van-e egy újabb napra, mialatt végig Showder Klub-fellépőként kell bizonyíts egy vadidegennek, miközben úgymond cserébe nem kapsz semmit? Mit tennél? Találkoznál vele újra? Vagy kulturáltan elutasítanád? Esetleg megpróbálod újra, hátha feloldódik?
küldd hozzám a csajt, és ne csináld a sajtreszelőt, mert FÁJ NAGYON!!! :D
én szeretem az ilyen csajokat, egy kihívásnak fogd fel. :) egyébként, ha végig ilyen, akkor ne lepődjön meg, h csak arra kell majd vkinek, akármilyen bunkó dolog is ez.
Ja, egyébként még bízhatsz abban is, h olyan, mint a korábbi csaj, aki később nyílik meg, sok ilyen személy van, f és nő is sztem, régebben én is ilyen voltam talán, de rájöttem, h unalmas. :D
miért olyan hihetetlen ez, h vkinek mondjuk olyan egy randi, mint egy vizsga, h lefagy? nem mer megszólalni, mert fél, h hülyeséget mond, meg ilyesmi?
van olyan személyiség, ami tényleg csak akkor nyílik meg jobban, amikor már teljesen megismert, és lehet, h jobb is lenne ennél a csajnál, ha vhogy elnyernéd a bizalmát, pl. elmondasz neki olyan dolgokat magadról, amik esetleg kínosak is, vagy senki másnak nem mondtad még, és talán ebből érzi, h ő is megnyílhat, beszélhet bővebben.
Akkor lehet, h csak úgy írta, h jó volt veled, melletted még 25 másiknak is ezt nyomta. :D
Le kellett volna neked is itatnod, legalábbis olyan állapotot előidézni nála vhogy. :) Vagy lehet, h neked is taperolnod kellett volna, vagy vmi testi dolgot nyomni, manapság a hp-k erre buknak, ha vki hozzájuk mer nyúlni, bár nemtom miért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!