Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lány unottan üli végig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány unottan üli végig a randit, végig te szórakoztatod, később elbúcsúztok, lezárod, majd hirtelen rád ír, hogy nagyon jól érezte magát, szívesen megismételné. Mit teszel?

Figyelt kérdés

Hasamra ütök, neten megismerkedtek, rokonszenvesek vagytok egymásnak, közel is laktok egymáshoz, helyes, szép arcú lány, s egy életed, egy halálod alapon pár nap után összeültök egy teraszos étteremben, majd sétáltok egyet a városban/folyóparton/tóparton/bárhol.

Végig te beszélsz, te szórakoztatod a lányt, ő csak nagyon ritkán enged meg egy rövidebb mondatot, az életéről is csak úgy ímmel-ámmal beszél. Órákon keresztül az együtt töltött idő 90%-ában végig te beszélsz, te lövöd a poénokat, te szórakoztatsz, te mesélsz.

Mivel látod rajta, hogy még így sem keltetted fel az érdeklődését, nyugtázod magadban, hogy nem jössz be neki, nem érdekled őt, így már rögtön a randi alatt elkönyveled, hogy ennek nemigen lesz folytatása.

Este elbúcsúztok, de nem erőlteted magad rá, hogy újra találkozzatok, hiszen úgy láttad, hogy nincs meg a "szikra". Órákkal később, késő este otthon egyedül az ügyes-bajos dolgaidat végzed, és egyszer csak nagy meglepetésedre ír egy üzenetet, hogy tök jól érezte magát, és minél hamarább szeretne újra találkozni veled.

Elgondolkodsz, hogy te rohadtul nem ezt tapasztaltad a közösen eltöltött órák alatt. Tulajdonképpen róla nem is tudtál meg semmit, a lényeges információkat is harapófogóval kellett kihúzgálni belőle, és egész idő alatt semmilyen ismerkedésre szívesen hajló aktivitást nem mutatott.

Elgondolkodsz, hogy egyáltalán szükséged van-e egy újabb napra, mialatt végig Showder Klub-fellépőként kell bizonyíts egy vadidegennek, miközben úgymond cserébe nem kapsz semmit? Mit tennél? Találkoznál vele újra? Vagy kulturáltan elutasítanád? Esetleg megpróbálod újra, hátha feloldódik?

2015. aug. 15. 14:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Tehát akkor te sem érted a nőket. Felfogtam. Idővel azért minden nőről kiderül, hogy a saját nemüket képviselő élőlényeken sem tudnak kiigazodni. (Egy férfinak persze ez vele született adottsága legyen...)
2015. aug. 15. 15:05
 12/34 Költőnő? ***** válasza:
11%
nem bontom nemekre. Én bizonyos embertípusokat nem értek.
2015. aug. 15. 15:24
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem még egy esélyt adj neki, ha akkor sem változik semmi, akkor hagyjad.

És lehetőleg igyatok vmit, hátha attól megoldódik a nyelve ;)

2015. aug. 15. 15:27
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Még egyszer találkoznék vele, lehet, hogy csak az izgalmak miatt volt kuka az első randin. Van, akik nehezebben nyílnak meg. De, ha második randin is ugyanez történne, akkor rövidre zárnám. Egy randinak normál esetben nem arról kell szólnia, hogy bohóckodok egy nőnek, neki ugyanúgy ki kell vennie a részét a randiból akkor is, ha nem jövök be neki. Legfeljebb utána ezt közli.
2015. aug. 15. 15:41
 15/34 anonim válasza:
49%
Költőné, te naponta váltogatod a hazugságaidat!
2015. aug. 15. 15:46
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

"Elgondolkodsz, hogy egyáltalán szükséged van-e egy újabb napra, mialatt végig Showder Klub-fellépőként kell bizonyíts egy vadidegennek, miközben úgymond cserébe nem kapsz semmit?"

Ha verbálisan nem tud semmit nyújtani, akkor nyújtson szexuálisan. Következő randin minimum már csókolózás + alapos fenékmarkolászás meglegyen, ha nem, akkor kuka.

2015. aug. 15. 15:47
 17/34 anonim ***** válasza:
97%

nyelvvizsgámra emlékeztet a dolog, mikor a partneremnek szófosása volt, és nem igazán hagyott szóhoz jutni. Nyomta a szöveget, még az anyja halálát is elmondhatta angolul, én meg csak kérdezgettem, mert ez a balfék nem fogta fel, h párbeszéd a feladat, ahol kérdezni is kell.

Kérdéseket nem tudsz feltenni stand-upos kollega? Bár tudom, h nem egyszerű, de vannak olyan kérdések, amiknél bárki meg tudsz szólalni, tud mesélni róla. :)

Egyébként én is hasonló helyzetben voltam tegnap pont. :D

2015. aug. 15. 16:45
 18/34 anonim ***** válasza:
Én például igencsak nehezen nyílok meg valakinek. Nem azt mondom, hogy nem mondok semmit egész randi alatt, de ha összekerülök valaki olyannal, aki sokkal-sokkal nyitottabb mint én, akkor tényleg nehéz nem csendesnek tűnni. Volt olyan fiú aki tök készséges volt ezzel kapcsolatban, hogy zárkózotabb típus vagyok de tudta, hogy megfogok nyílni és így is lett,évekig együtt maradtunk. A nyitottabb emberek sokszor elfelejtik, hogy egy zárkózott személyiség is ugyanúgy lehet érdekes, vicces, sok mondandóval rendelkező valaki, csak ehhez kicsit jobban kell ismernie a másikat. De volt olyan is aki megunta kb. 6 találka után, hogy még mindig nem nyíltam meg neki és lelépett. Nem esett jól az utóbbi, de ha valakit igazán érdeklek, akkor azt gondolom van benne annyi türelem, hogy megismerjen. Gondolom téged nem érdekel eléggé a lány.
2015. aug. 15. 16:52
 19/34 A kérdező kommentje:

#17: Szerinted nem ezt csináltam?

Én: "Na és milyen az a négyórás munkahelyed a szorgalmi időszak alatt?"

Ő: "Elmegy. [hatásszünet] Lehetne jobb is."

Én: "Munkatársaid milyenek, korod béliek? Velük szerintem nagyon jól ki lehet jönni."

Ő: "Ja, két idősebb nő."

Én: "Állati jó lehet, szerzel egy kis zsebpénzt, miközben szabad az egész délutánod, legalább jut idő a hobbijaidra is."

Ő: "Ja, hát úgy ráérek, igen."

Én: "Feletteseid nem szoktak szívózni? Náluk általában bevett szokás aprítani a beosztottak magabiztosságát."

Ő: "Hát nem nagyon."

Én: "Életem első munkahelyén rengeteget szívattuk egymást... [blablabla, kétperces monológ]"

Ő: "Jó lehetett."

Így visszagondolva tényleg legközelebb inkább a sajtreszelővel való rejszolást választom, vagy két másik haverommal való sörözést. :D Komolyan én vagyok a hülye, hogy ilyen selejtekre pazarlom az időmet...

2015. aug. 15. 16:55
 20/34 Költőnő? ***** válasza:
0%
31%-os ülj már le a hátadra pls. Köszi.
2015. aug. 15. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!