Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, összejönnétek olyan férfival, aki már 100 nővel lefeküdt? Vagy inkább egy szűz fiút választanátok helyette?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 17:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
#10 Kamu.
2015. aug. 13. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Ja, könnyű rámondani ezt arra, ami nem fér bele a világképedbe. :) Nem az én bajom.
2015. aug. 13. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha valaki szűz. Simán lennék szűz fiúval. Viszont nem hiszem, hogy együtt tudnék lenni valakivel, aki 100 nővel lefeküdt. Ez nálam abszolút arra utal, hogy nem lehet komolyan venni, csak vadássza a skalpokat, mert most nem 10-ről beszélünk.
2015. aug. 13. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan taszító. Egyrészt szerintem inkább kezeltesse magát, másrészt meg nem hinném, hogy engem tisztelne, mert úgy gondolná,hogy á majd ő a 101edik
2015. aug. 13. 21:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ki van zárva. Nem jöttem volna össze ilyennel. Mivel szerintem ugyanolyan gáz, ha ennyi emberrel összefekszik valaki férfinál is, nem csak nőnél. Nem tudnék olyanban bízni, aki ennyire hajtotta a kalandokat.

Nekem volt néhány kapcsolatom, mire a férjemet megismertem, ő pedig szűz volt (pár évvel fiatalabb is nálam), nem volt tapasztalata, mégis vele éltem át életemben először orgazmust, nem olyanokkal akiknek voltak már szexuális partnerei.

Szóval attól, hogy egy pasi sok nőt d..gott meg, még nem biztos hogy jó az ágyban:)

Számomra a sok szexpartner taszító egy bizonyos mennyiség felett.

2015. aug. 14. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!