Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha összejönnétek egy 25 éves fiúval, és kiderülne, hogy még szűz?
Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 10:30
1/13 anonim válasza:
Volt már ilyen. Semmit, ugyanúgy jártunk, mintha nem lett volna az, csak épp velem veszítette el.
2/13 anonim válasza:
Elvenném a szüzességét. ;-) 33/N
3/13 Réti bubuzér válasza:
Nekem nincs gondom az őszi születésűekkel... szűz, bika, skorpió, jöhet mind :D
5/13 anonim válasza:
10:51es a bika tavaszi!:D am sztem nincs abban semmi különös h. eddig nem jött össze neki, attól még simán össze lehet vele jönni
6/13 anonim válasza:
szerintem aranyos lenne. engem csak abban az esetben zavarna, ha ettől nem lenne férfias, ha rájátszana. remélem értitek mire gondolok. egyébként nem zavarna.
7/13 A kérdező kommentje:
"ha ettől nem lenne férfias, ha rájátszana."
Mit jelent rájátszani?
2010. nov. 12. 08:23
8/13 anonim válasza:
hány éves vagy, te is szűz vagy még?
9/13 A kérdező kommentje:
tegnap 19:46
Miért érdekel? :)
2010. nov. 13. 10:10
10/13 anonim válasza:
azért lehet érdekes, mert pl. ha te is az vagy, akkor nincsenek olyan komoly elvárásaid, de pl. ha 17 éves vagy és már nem szűz, akkor lehet, hogy nem "tökölnél" egy ilyen sráccal, hanem inkább tapasztaltabbal szexelnél (ha csak szexről van szó..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!