Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés szempontjából egy vakfolt vagyok?
Figyelt kérdés
Mire végzek az egyetemmel és elkezdek dolgozni, már 26 éves leszek. Akik korkülönbséget nézve szóba jöhetnének férfiak, egy hasonló korú nőtől akkor már családot szeretnének, ami nekem még nem nagyon jöhet majd szóba, amelyik férfi pedig nem, az inkább ennél fiatalabbal kezd. Ráadásul egyébként se vagyok valami népszerű a pasik körében, kapcsolatom sem volt soha. Lehet így még esélyem arra, hogy találok olyat, akivel családot alapíthatok?2015. aug. 12. 01:03
1/8 anonim válasza:
Én, mint egyetemista férfi mondom azt, hogy ha nem azért leszel 26 mire végzel az egyetemmel, mert alig tudsz átbukdácsolni a tárgyakon, hanem azért, mert állandóan képzed magad (OKJ-n voltál egyetem előtt, mesterképzésre mész, vagy második diplomát csinálsz - mindegy) akkor nekem például kimondottan bejönne ez a mentalitás.
A családalapítást pedig a mai társadalomban kitolják az emberek. Az a nő aki az Almát játszotta a Szomszédokban is valami 45 évesen szült...
Szóval fel a fejjel, abszolút nem vagy reménytelen eset. :D
2/8 anonim válasza:
Hát ha valaki egyetemre jár, kvázi jól szocializálódott valaki, nap mint nap emberek között van, annál egy kicsit furcsállom, hogy még sosem volt kapcsolata.
3/8 anonim válasza:
#1 + 1. Adom a véleményét. Mi az oka, hogy 26 évesen fogsz végezni? Nem, mintha probléma lenne, csak kíváncsi vagyok. A te időd máskor jön el, csak a társadalmi nyomás miatt gondolkodsz így, ahogy. Ezt kéne megszüntetned, mert nincs olyan, hogy késő és vakfolt. Max csak bizonyos embereknek vagy vakfolt. Majd lesz olyan, akinél napfény leszel. :D
4/8 anonim válasza:
Hány éves vagy most ?
És hát nem tudom mit csinálsz a külsőddel de egy lánynak elég ha normálisan néz ki és a pasik máris ráugranak
5/8 anonim válasza:
érdekes, én pont arról hallok panaszokat hogy a férfiak még nem akarnak megállapodni, pedig már "itt az idő" a nő szerint
6/8 Költőnő? válasza:
hát sok pasi még 30 körül is képtelen megállapodni, szal...
8/8 Költőnő? válasza:
szal a 26 körüli az még sztem pont nem annyira necces:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!