Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek összejött a Tinder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek összejött a Tinder nevű alkalmazásból valami komolyabb dolog?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és van idő amikor sokat használom, olykor akad egy-egy ember, rámír, de mindössze csak egyszer akar talalkozni, belathato időn belül egy menetre.

Most ez az én hibám vagy az alkalmazás jellege miatt gondolnak könnyelműnek?

Köszi a válaszokat!

2015. aug. 10. 23:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ez a realitás :) Nekem 4 éve van már komoly, és úgy 14 éve volt az első barátnőm, akkor nem volt Tinder meg ilyen hasonló fa***gok már elnézést, de ha elmentünk egy randira és valakit lepattintott a csaj ezzel a "csak barátok" vagy a mostani divatos "friend zone" szöveggel, az bizony nagy mértékű égés és fatökűség volt akkor és ez az egy az bizony azóta sem változott :)
2015. aug. 12. 01:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Nézd, hadd gratuláljak a hosszú kapcsolatodhoz. Hogy mi az égés, és mekkora mértékű, azt majd én, meg a lányok eldöntjük. Én nem éreztem semmit annak, és meg tudtam beszélni mindenkivel, milyen viszonyban legyünk. Őszintén szólva az előző üzenetedig azt hittem, jóval idősebb vagyok nálad, de lehet, hogy még kétszer is túlszárnyalsz :D Ez mindketten tudjuk, ki számára "nagy mértékű égés"... legyen szép napod
2015. aug. 12. 07:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Én meg a lányok...xD Honnan tudod, hogy lányok? Lehet felének igaziból farka van. Kivancsisagbol regisztráltam erre az ízére. 1 nap alatt 10 nőnél vagyok favorit. Fele robot fele meg férfi. XD
2015. aug. 12. 07:21
 24/25 anonim ***** válasza:
22 -es én csak trollkodni járok ide te állintellektuel tinder hős :D magyarázhatod akárhogy, ha besülsz a nőknél azon nem sok szépítenivaló van.
2015. aug. 13. 00:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem összejött :). Türelemmel kell lenni, esélyt adni olyannak, akit elsőre nem biztos, hogy választanál, érdekes dolgokat kiírni adatlapra (esetleg jelölni, hogy alkalmi szexre nem vagy vevő).

És nemcsak olyanok vannak fenn, akik élőben nem ismerkednek. Én is tettem, a párom is. Csak megadtunk minden lehetőséget magunkat, aztán pont itt jött össze :)

2015. aug. 24. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!