Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párom.hu társkereső oldalról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom.hu társkereső oldalról mi a véleményetek? Van akinek összejött már onnan tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam már néhány társkeresőt, de egyik sem vált be.. Párom.hu-n még nem voltam, érdemes lenne regisztrálni? Van valakinek tapasztalata az oldallal kapcsolatban?

22/L

2015. júl. 21. 16:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
Igen összejött, igaz nem a Párom.hu-n , hanem más ismerkedési oldalról. Barátságnak indult, 2 éve vele vagyok.
2015. júl. 21. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Lány vagy, szóval több mint való első 24 órában kapsz vagy 50 levelet minimum. Már csak válogatni kell.

Férfi felhozatal kb annyira szánalmas mint a női.

2015. júl. 21. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Én azon vagyok fent. Volt hogy felmentem máshova is, de ott is ugyanazok a csajok voltak. Sztem férfiaknál is hasonló lehet a helyzet. Én a helyedben kerülném az ilyen helyeket ha eddig nem váltak be, csak lehúznak. Én is csak azért regisztráltam újra hogy megnézzem egy haverom profilját. Valószínűleg nyernék a legkamubb adatlabb címért folyó harcban :D
2015. júl. 21. 17:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Régebben próbáltam, de nincs jó véleményem róla. Egy pénznyelő.
2015. júl. 21. 17:42
 5/13 anonim ***** válasza:
#4 a szolgáltatások vagy a csajok a pénznyelők? :) én nem is fizetnék ilyesmiért. :)
2015. júl. 21. 17:50
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Elég buta vagy kérdező. Miből gondolod, hogy az egyik különb a másiknál ? Gondolod, hogy az befolyásolja a tényt, hogy az egyiket A-nak, a másikat B-nek hívják, hogy milyen emberek tartózkodnak rajta ? HÁT NEM.
2015. júl. 21. 17:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Hasznavehetetlen selejt, erőltetett vacak, épp mint a többi társkereső. Kerüld el jó messzire.
2015. júl. 21. 17:56
 8/13 A kérdező kommentje:

6-os: voltam már fent néhány oldalon, és igen, van különbség. Vannak igénytelenebb oldalak, ahol a férfiak 80%a kalandokat keres, de vannak igényesebb oldalak is, ahol a társkeresők nagy részének komoly a szándéka. Az egyik oldalon pl bárki bármilyen félmeztelen/meztelen képet feltehet, a másik oldalon pedig moderálva vannak a képek. De ez csak egy példa, kedves "buta" válaszoló, hogy te is megértsd.

A többieknek köszönöm a választ :)

2015. júl. 21. 18:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szinte az összesen voltam és mind pontosan ugyan olyan: Mindenki hazudozik mindenben, aztán várja, hogy rátaláljon a "szerelem" ikszdé.
2015. júl. 21. 18:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Lányként bármelyik társkeresőn összehozhatsz egy kapcsolatot pár nap alatt. Persze csak ha nem vagy irreálisan válogatós.
2015. júl. 21. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!