Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek összejött a Tinder nevű alkalmazásból valami komolyabb dolog?
Lány vagyok, és van idő amikor sokat használom, olykor akad egy-egy ember, rámír, de mindössze csak egyszer akar talalkozni, belathato időn belül egy menetre.
Most ez az én hibám vagy az alkalmazás jellege miatt gondolnak könnyelműnek?
Köszi a válaszokat!
9-es, van még kérdésed?
Nem mostani kép, azóta már 53. Tényleg csak egyetlen képem van fent, nem izmozok rajta, nem kocsival vagyok rajta. Talán nem itt kéne pofáznod, és akkor téged/titeket se 50-ből egy lány találna meg. Jó, az már az én hülyeségem, hogy komolyat nem sikerült összehoznom... inkább krizitálj ezért, de kétségbe ne vond már, amit írok. Kösz, szép álmokat.
Szerintem az összes társkereső nagy hulladék...
Semmi másról nem szól,csak a pénz lehúzásról.Legyél Vip tag stb...
Egyiken ugyan fent vagyok,de az is elég No Comment kategória nálam.
Egyébként nekem voltak már sikereim is társkeresőn,amiből rövid időn belül komoly kapcsolat is lett,de ettől függetlenül én nem nagyon bírom a társkeresőket.
Kevés esély van arra,hogy ott találd meg az igazit.
Én még mindig az élő személyes ismerkedésben hiszek.
Mellesleg a Tinderről sem hallottam túl sok jót.
Volt egy ismerősöm,aki fent volt,de az is csak panaszkodott rá.
"9-es, van még kérdésed?"
Van! Mennyi közülük a valós profil? :D Mert amik a képen szerepelne kamu cicababa az összes. xD
Kedves előző! Többel is találkoztam már élőben, néhánnyal friend zone-oltuk egymást, és azóta is találkozgatunk, beszélgetünk :) Ha már ilyen indiszkrétek vagyunk ma, egye fene, valóban volt olyan, hogy rárántottam egy-egy jobban sikerült kép láttán :D
Kedves 9-es! Ha jól emlékszem, kb. 20 volt aki nem írt vissza, de folyamatosan feljárogattak, és tettek ki új képeket. Tehát nem hiszem, hogy kamu profilról lenne szó, legfeljebb rájött, hogy nem tetszettem neki. Van ilyen! :)
"az ötvenes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!