Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz megfelelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz megfelelni a nőknek?

Figyelt kérdés

Nem nézek ki jól ez tény, de az nagyon elszomorító szerintem, hogy a nőket a külsőn kívül nem érdekli semmi más.

A haverom aki sokkal butább és unalmasabb mint én úszkál a női nemi szervekben, nekem pedig nem jut egy sem. Az is igazságtalanság, hogy egy csinos nőnél végképp esélye sincs egy magamfajtának, pedig a mondás szerint a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél. Nem tudom ki találta ezt ki, de hatalmasat tévedett. Ha egy férfi külsőre nem magas, jóképű, izmos, sármos, belsőre egy bunkó, beképzelt, arrogáns barom akkor semmi esélye nincs a modern nőnél.

2015. aug. 10. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ez a bunkóságos dolog egy érdekes kérdés...a volt barátom eléggé bunkó volt másokkal,de velem kifejezetten kedves "kiskutya" szeretethiányos...a másokkal való bunkóságát,tahóságát(beképzeltnek nem nevezném annyira talán) néha nagyon rosszul viseltem,szégyenkeznem kellett miatta,néha vad idegeneknek is beszólt mert olyan kedve volt,vagy bunkón viselkedett velük...de annyira szerettem hogy ez nem igazán számított...érdekes hogy ezt mondom de még talán mindig jobban elviselek talán egy ilyen férfit mert mindig éreztem hogy megvéd...inkább egy ilyen mint aki meg sem mer szólalni soha...mit tudom én ha valaki rálép a lábamra vagy nekem jön én nem szólok semmit,de ha a barátom mellettem van akkor ő igenis merjen beszólni annak az embernek,ne legyen olyan beszari mint én :D tudjon normális is lenni,tisztelettudó,udvarias ha kell,de ha arra van szükség akkor mondja ki amit ki kell ne legyen pipogya...én így vagyok vele,ilyen férfit szeretnék találni,remélem van ilyen :)

19\N

2015. aug. 11. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!