Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én tapasztalom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom így, vagy tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, és párkeresésénél a 20 évestől felfelé lévő nők lennének a célcsoportom. (20 alatt csak nagyon nagy szimpátia és kölcsönös vonzalom esetén tudnám elképzelni.)

Viszont egyszerűen meg tudok őrülni attól, hogy a mai fiatal lányokban nem találok fantáziát. Fogalmam sincs, mit tudnék velük csinálni a szexen kívül. Már ha azt is kinézem egyikből-másikból egyáltalán. Valahogy többségében olyanok, mint a Paksról kiselejtezett használt fűtőelemek: ki vannak égve, pedig még alig éltek. A külsőségekre és a drága cuccokra támaszkodva akarnak érvényesülni, holott a külsőségek mögött nagyrészt nincs egyéniség.

Nem tudom, de a mai idősebb generáció (30-40 éves nők) gyereket nevel, főz és süt, mos, takarít, és semmi plusz munkájukba nem kerül szexualitást sugározni a külvilág felé. (Nem egyenértékű a "hű de jó csaj de megdugnám" érzéssel!)

Kövezzetek meg, de valahogy én ezeket a nőket jobban tudom tisztelni, mint a mai lányok nagy többségét.

Azzal is tisztában vagyok, hogy most jönni fog a "minden pasinak hercegnő kell", de basszus, hol vannak a hercegek? A komoly kapcsolat nem arról szól, hogy tetszik a segge vagy a mellei, vagy a divatos göncei, hanem ő tetszik minden erényével és hibájával. A magyar nők szépek, és oké, hogy alapvetően divatosnak kell lenni, de manapság olyan mértékben megy ez a fiatal nők körében, hogy agyatlannak tűnnek miatta, akiket meg lehet vezetni a média és a kifutón szaladgáló csontkollekciók által, így nekem ők ezáltal unalmasak.

Na meg azért azt se felejtsük el, hogy a szépség múlandó, és itt most jön az, mikor majd a 40 éves nő le lesz cserélve egy huszonévesre, de ez már inkább azokról a kisfiúkról szól, akiknek a férfivá válás csak álom marad.

A lényeg tömören: Hol vannak az igazi, nagybetűs NŐK manapság, akikben van fantázia, kaland, izgalom és kellő mértékű szexualitás.

Csak komoly véleményeket, válaszokat várok!

2015. aug. 10. 00:54
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
20%
Ámítástechnika nál az igazság!
2015. aug. 10. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!