Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 31 éves férfi szakítás után (nem szerette a nő) 7 hónapig szinte ki sem mozdul a 4 fal közül, csak dolgozni jár el, vagy benzinkútra (üdítő, vagy max 1 fél literes sör), vásárolni, az mennyire általános? Mennyi idő után javulhat a helyzet?
Hát, ahogy mondtad egyénfüggő, van aki könnyebben dolgozz fel egy ilyet, van aki nehezebben, de azért az kicsit sok szerintem, hogy 7 hónapja alig jár ki valamerre. Elhiszem, hogy nagyon rossz és fáj az egész, de ne magadat büntesd. Mozdulj ki egy kicsit, barátkozz, ismerkedj.
Ja és +1: Ne benzinkúton vásárolj két/háromszoros áron szerintem.. :D
31 éves férfiként még nem hiszem, hogy kifutnál az időből :) Nőként kellemetlenebb lenne, de férfiként még bőven van időd újrakezdeni! De fel kell dolgoznod minél hamarabb, mert később nagyon bánni fogod az elfecsérelt éveket... Ha 1 év után sem megy, akkor javaslom a szakembert, megéri, én is vettem már igénybe ilyen segítséget, és megéri :) De meg tudom érteni, hogy nehéz, én is szétmegyek a párommal talán nem is olyan sokára hasonló okok miatt, már próbálom készíteni a lelkemet. :( Kitartás! :)
23/N
Hozzászoksz, de néha azért járjál el olyan hölgyekhez, akik előre közlik az árakat.
Hidd el sokkal jobb ez, mintha veled maradt volna. Élvezd az életet, egy nőt az első alkalomig, de max 2 hétig tartsál meg, és soha ne nősülj meg! Csak a baj van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!