Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom így, vagy tényleg ez a helyzet?
27 éves férfi vagyok, és párkeresésénél a 20 évestől felfelé lévő nők lennének a célcsoportom. (20 alatt csak nagyon nagy szimpátia és kölcsönös vonzalom esetén tudnám elképzelni.)
Viszont egyszerűen meg tudok őrülni attól, hogy a mai fiatal lányokban nem találok fantáziát. Fogalmam sincs, mit tudnék velük csinálni a szexen kívül. Már ha azt is kinézem egyikből-másikból egyáltalán. Valahogy többségében olyanok, mint a Paksról kiselejtezett használt fűtőelemek: ki vannak égve, pedig még alig éltek. A külsőségekre és a drága cuccokra támaszkodva akarnak érvényesülni, holott a külsőségek mögött nagyrészt nincs egyéniség.
Nem tudom, de a mai idősebb generáció (30-40 éves nők) gyereket nevel, főz és süt, mos, takarít, és semmi plusz munkájukba nem kerül szexualitást sugározni a külvilág felé. (Nem egyenértékű a "hű de jó csaj de megdugnám" érzéssel!)
Kövezzetek meg, de valahogy én ezeket a nőket jobban tudom tisztelni, mint a mai lányok nagy többségét.
Azzal is tisztában vagyok, hogy most jönni fog a "minden pasinak hercegnő kell", de basszus, hol vannak a hercegek? A komoly kapcsolat nem arról szól, hogy tetszik a segge vagy a mellei, vagy a divatos göncei, hanem ő tetszik minden erényével és hibájával. A magyar nők szépek, és oké, hogy alapvetően divatosnak kell lenni, de manapság olyan mértékben megy ez a fiatal nők körében, hogy agyatlannak tűnnek miatta, akiket meg lehet vezetni a média és a kifutón szaladgáló csontkollekciók által, így nekem ők ezáltal unalmasak.
Na meg azért azt se felejtsük el, hogy a szépség múlandó, és itt most jön az, mikor majd a 40 éves nő le lesz cserélve egy huszonévesre, de ez már inkább azokról a kisfiúkról szól, akiknek a férfivá válás csak álom marad.
A lényeg tömören: Hol vannak az igazi, nagybetűs NŐK manapság, akikben van fantázia, kaland, izgalom és kellő mértékű szexualitás.
Csak komoly véleményeket, válaszokat várok!
Nem volt szándékom állóháborút kirobbantani. Egyszerűen csak érdekelt, hogy más is észrevette már ezt, vagy csak én látom rosszul?!
"A bökkenő csak az, hogy valoszínű nem tetszenék." - ezt így nem lehet megmondani előre. Annyi biztos, hogy mindenkinek más az ízlése és más tetszik neki, de szerintem a nagyon extrém eseteket mellőzve nincs csúnya ember.
Amúgy meg - lehet akaratodon kívül, de - rávilágítottál a másik problémára. Vannak olyanok, aki tényleg csak játsszák magukat, hogy hozzájuk senki sem elég jó. És vannak olyanok, akik sosem elégedettek a tükörrel. :/
Az első csoport a beképzelt, a második az önbizalom hiányos. Sajnos egyik sem vonzó tulajdonság, és javarészt komolyabb ismerkedés nélkül is felfedezhető mindkettő. :(
25-ben járok ugyanezt érzem. A gond az, hogy aki megfelel úgymond ezeknek a feltételnek, hogy a divat és egyéb gyerekbetegségek mellett képes akár egy sátrazásra ne adj Isten közös szüretelésre a párjával lent vidéken rokonéknál, azokat olyan hamar levadásszák a NAGY sármgépek, hogy az átlagosabbak eszik a kefét...
Ismerek nem egy ilyen lányt, ott figyel az ujján a nemesfém már.
Nem is irtam egy szoval sem,hogy ronda lennek de a kerdesed alapjan nem hinnem, hogy a szerenyebb, szurke kiseger tipusu nok felkeltik az erdeklodesedet.
Mar pedig en ilyen vagyok.
Szerintem nem jől, nem jő helyen keresed..
Ennyi a hiba...
Az egyik jó barátom is így van, még mindig nem hiszi el, hogy a női társadalom nem csak az, amit ő lát belőle, egyazon helytípusról próbalkozik, mégis meglepődik, ha rendre ugyanazokba a körökbe fut bele a nőknél..
Valami ilyesmit tudok elképzelni..
Példálőzhatok magammal, és a barátaimmal..
Én 28 vagyok 2 éve férjnél, igaz gyerek még nincs, de már szeretnenk..
Igen, dolgozom, főzök, mosok..(a férjemmel együtt) és a divatot nem követem igazán, mert stílusom van, persze a divat befolyásolja, hiszen olyan ruhákat kapni zömmel... A lenyeg, hogy mi dig csinosan öltözködöm ( szoknya, magasarkú, blézer/ blúz )ettől még nem vagyok üresfejű...
Egyrészta pozícióm megköveli, másrészta. Pozícióm előtt is így öltöztem..
A barátaim, egy része oegedülállő fellelős nő, a masik része férjnél a harmadik rézse férjnél és gyerekek is vannak már, igen, mind 26-28 évesek vagyunk..
Tehát eossz helyen kersel.. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!