Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én tapasztalom így, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom így, vagy tényleg ez a helyzet?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, és párkeresésénél a 20 évestől felfelé lévő nők lennének a célcsoportom. (20 alatt csak nagyon nagy szimpátia és kölcsönös vonzalom esetén tudnám elképzelni.)

Viszont egyszerűen meg tudok őrülni attól, hogy a mai fiatal lányokban nem találok fantáziát. Fogalmam sincs, mit tudnék velük csinálni a szexen kívül. Már ha azt is kinézem egyikből-másikból egyáltalán. Valahogy többségében olyanok, mint a Paksról kiselejtezett használt fűtőelemek: ki vannak égve, pedig még alig éltek. A külsőségekre és a drága cuccokra támaszkodva akarnak érvényesülni, holott a külsőségek mögött nagyrészt nincs egyéniség.

Nem tudom, de a mai idősebb generáció (30-40 éves nők) gyereket nevel, főz és süt, mos, takarít, és semmi plusz munkájukba nem kerül szexualitást sugározni a külvilág felé. (Nem egyenértékű a "hű de jó csaj de megdugnám" érzéssel!)

Kövezzetek meg, de valahogy én ezeket a nőket jobban tudom tisztelni, mint a mai lányok nagy többségét.

Azzal is tisztában vagyok, hogy most jönni fog a "minden pasinak hercegnő kell", de basszus, hol vannak a hercegek? A komoly kapcsolat nem arról szól, hogy tetszik a segge vagy a mellei, vagy a divatos göncei, hanem ő tetszik minden erényével és hibájával. A magyar nők szépek, és oké, hogy alapvetően divatosnak kell lenni, de manapság olyan mértékben megy ez a fiatal nők körében, hogy agyatlannak tűnnek miatta, akiket meg lehet vezetni a média és a kifutón szaladgáló csontkollekciók által, így nekem ők ezáltal unalmasak.

Na meg azért azt se felejtsük el, hogy a szépség múlandó, és itt most jön az, mikor majd a 40 éves nő le lesz cserélve egy huszonévesre, de ez már inkább azokról a kisfiúkról szól, akiknek a férfivá válás csak álom marad.

A lényeg tömören: Hol vannak az igazi, nagybetűs NŐK manapság, akikben van fantázia, kaland, izgalom és kellő mértékű szexualitás.

Csak komoly véleményeket, válaszokat várok!

2015. aug. 10. 00:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Akkor meg is van a gond, hogy a "műkörmös cicákra" tekintesz egyedül nőként :D Egy szolidabb de még szép fiatal lányra meg fel se figyelsz, pedig rengeteg huszonéves lány élvezi az általad írt programokat is.
2015. aug. 10. 01:21
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
mindig írjátok vannak kivételek na de hol? ez is a 10 tyúk esete hogy van 9 fekete meg 1 fehér és arra az egy fehérre mondjátok hogy kivétel........
2015. aug. 10. 01:22
 13/31 anonim ***** válasza:
9-es ki fejtenéd hogy mi a problémád az írásommal ?
 14/31 anonim ***** válasza:
39%
Miért, mi az az egy fehér, ha nem kivétel? :)
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Én pontosan ilyen vagyok, amit te hiányolaz a nőkben. A bökkenő csak az, hogy valoszínű nem tetszenék.
2015. aug. 10. 01:23
 16/31 A kérdező kommentje:

Nem volt szándékom állóháborút kirobbantani. Egyszerűen csak érdekelt, hogy más is észrevette már ezt, vagy csak én látom rosszul?!

"A bökkenő csak az, hogy valoszínű nem tetszenék." - ezt így nem lehet megmondani előre. Annyi biztos, hogy mindenkinek más az ízlése és más tetszik neki, de szerintem a nagyon extrém eseteket mellőzve nincs csúnya ember.

Amúgy meg - lehet akaratodon kívül, de - rávilágítottál a másik problémára. Vannak olyanok, aki tényleg csak játsszák magukat, hogy hozzájuk senki sem elég jó. És vannak olyanok, akik sosem elégedettek a tükörrel. :/

Az első csoport a beképzelt, a második az önbizalom hiányos. Sajnos egyik sem vonzó tulajdonság, és javarészt komolyabb ismerkedés nélkül is felfedezhető mindkettő. :(

2015. aug. 10. 01:29
 17/31 anonim ***** válasza:
95%

25-ben járok ugyanezt érzem. A gond az, hogy aki megfelel úgymond ezeknek a feltételnek, hogy a divat és egyéb gyerekbetegségek mellett képes akár egy sátrazásra ne adj Isten közös szüretelésre a párjával lent vidéken rokonéknál, azokat olyan hamar levadásszák a NAGY sármgépek, hogy az átlagosabbak eszik a kefét...

Ismerek nem egy ilyen lányt, ott figyel az ujján a nemesfém már.

2015. aug. 10. 01:39
 18/31 anonim ***** válasza:
19 így van ritka nők az olyanok de foglaltak mind
2015. aug. 10. 01:41
 19/31 anonim ***** válasza:
55%

Nem is irtam egy szoval sem,hogy ronda lennek de a kerdesed alapjan nem hinnem, hogy a szerenyebb, szurke kiseger tipusu nok felkeltik az erdeklodesedet.

Mar pedig en ilyen vagyok.

2015. aug. 10. 01:45
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem jől, nem jő helyen keresed..

Ennyi a hiba...

Az egyik jó barátom is így van, még mindig nem hiszi el, hogy a női társadalom nem csak az, amit ő lát belőle, egyazon helytípusról próbalkozik, mégis meglepődik, ha rendre ugyanazokba a körökbe fut bele a nőknél..

Valami ilyesmit tudok elképzelni..

Példálőzhatok magammal, és a barátaimmal..

Én 28 vagyok 2 éve férjnél, igaz gyerek még nincs, de már szeretnenk..

Igen, dolgozom, főzök, mosok..(a férjemmel együtt) és a divatot nem követem igazán, mert stílusom van, persze a divat befolyásolja, hiszen olyan ruhákat kapni zömmel... A lenyeg, hogy mi dig csinosan öltözködöm ( szoknya, magasarkú, blézer/ blúz )ettől még nem vagyok üresfejű...

Egyrészta pozícióm megköveli, másrészta. Pozícióm előtt is így öltöztem..

A barátaim, egy része oegedülállő fellelős nő, a masik része férjnél a harmadik rézse férjnél és gyerekek is vannak már, igen, mind 26-28 évesek vagyunk..

Tehát eossz helyen kersel.. Ennyi

2015. aug. 10. 05:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!