Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom így, vagy tényleg ez a helyzet?
27 éves férfi vagyok, és párkeresésénél a 20 évestől felfelé lévő nők lennének a célcsoportom. (20 alatt csak nagyon nagy szimpátia és kölcsönös vonzalom esetén tudnám elképzelni.)
Viszont egyszerűen meg tudok őrülni attól, hogy a mai fiatal lányokban nem találok fantáziát. Fogalmam sincs, mit tudnék velük csinálni a szexen kívül. Már ha azt is kinézem egyikből-másikból egyáltalán. Valahogy többségében olyanok, mint a Paksról kiselejtezett használt fűtőelemek: ki vannak égve, pedig még alig éltek. A külsőségekre és a drága cuccokra támaszkodva akarnak érvényesülni, holott a külsőségek mögött nagyrészt nincs egyéniség.
Nem tudom, de a mai idősebb generáció (30-40 éves nők) gyereket nevel, főz és süt, mos, takarít, és semmi plusz munkájukba nem kerül szexualitást sugározni a külvilág felé. (Nem egyenértékű a "hű de jó csaj de megdugnám" érzéssel!)
Kövezzetek meg, de valahogy én ezeket a nőket jobban tudom tisztelni, mint a mai lányok nagy többségét.
Azzal is tisztában vagyok, hogy most jönni fog a "minden pasinak hercegnő kell", de basszus, hol vannak a hercegek? A komoly kapcsolat nem arról szól, hogy tetszik a segge vagy a mellei, vagy a divatos göncei, hanem ő tetszik minden erényével és hibájával. A magyar nők szépek, és oké, hogy alapvetően divatosnak kell lenni, de manapság olyan mértékben megy ez a fiatal nők körében, hogy agyatlannak tűnnek miatta, akiket meg lehet vezetni a média és a kifutón szaladgáló csontkollekciók által, így nekem ők ezáltal unalmasak.
Na meg azért azt se felejtsük el, hogy a szépség múlandó, és itt most jön az, mikor majd a 40 éves nő le lesz cserélve egy huszonévesre, de ez már inkább azokról a kisfiúkról szól, akiknek a férfivá válás csak álom marad.
A lényeg tömören: Hol vannak az igazi, nagybetűs NŐK manapság, akikben van fantázia, kaland, izgalom és kellő mértékű szexualitás.
Csak komoly véleményeket, válaszokat várok!
"Akkor meg is van a gond, hogy a "műkörmös cicákra" tekintesz egyedül nőként :D Egy szolidabb de még szép fiatal lányra meg fel se figyelsz, pedig rengeteg huszonéves lány élvezi az általad írt programokat is."
Valószínűleg itt van a csont elásva. Mivel én olyan emberekkel veszem magam körül, akiknek nem az a legnagyobb gondjuk, hogy nem tudnak vasárnaponként körmöshöz menni, ezért nem is tapasztalok ilyet nap mint nap. Viszont ezek a lányok nem is hangsúlyozzák a bujaságuk a férfiak felé a kirívóan. Őket egyszerűen nem az teszi boldoggá, ha minden férfi megfordul utánuk az utcán, nekünk elég az a srác meghódítása, akit kinéztünk maguknak. Szerényebb, visszafogottabb lányok, akik akkor oldódnak, ha már kialakult egy alapvető bizalom. Párommal két éve vagyok együtt és enyhén szólva leesett az álla, mikor elkezdtem a kis csalfa játékaim űzni vele, kinyílt a szám és hirtelen megélesedett a nyelven. Kis szűzies, passzív csajnak nézett, utána már gyanús lett neki, hogy elhívott randira és az a kis csendes csaj elkezdett vele incselkedni, azután mikor elsőnek ágyba vittem (igen, én) nem győzött kapkodni a fejét. :)
Sajnos a férfiak csak úgy elsétálnak mellettünk az utcán. Nagy ellentmondást, de miközben az ész azt diktálja, hogy normális lányt akartok magatok mellé, a farkatok által teljesen a fent említett cicababákra szűkül a látásotok. Pont ez az ilyen nők célja.
Az a baj, hogy te is (ahogy itt sokan) 1-2 dolog alapján besorolsz embereket kitalált kategóriákba..
Pl. nekem meg van csináltatva a körmöm (nem mű, a saját körmömön van egy erősebb lakk, amitől megnő hosszúra, de ezt, aki nem ért hozzá nem tudja megállapítani), szeretek vásárolni (igen, h&m-ben és new yorkerben is), utálok sátrazni, mert nem szeretek a természetben lenni és mellesleg arachnofóbiám van. Na, ezek alapján el is könyveltél buta p-csának.
De ezek mellett: szeretek moziba, színházba, múzeumba járni, nagyon sok dolog érdekel, egyetemre járok, több nyelven beszélek, ha van rá lehetőségem itthon főzök (nem vagyok túl ügyes, de próbálkozom :D), szoktam takarítani, a túrázás még oké, ha van nálam elég kullancsriasztó stb. :D (Viszont volt barátom anyukájának is kimentem segíteni a kertbe, hiába nem szeretem az ilyen természetben lévő dolgokat, meg félek rengeteg bogártól/rovartól, ő aranyos volt és örültem hogy segíthettem.) Koncertekre is szeretek járni, fesztiválokra is, tanfolyamokra is. Szeretek sportolni, kipróbálnék csomó extrém sportot is, ha lenne kivel.
Ja, és ezek mellett nem vagyok egy undorító rusnya valaki, igaz, a hajam is festett vörös, kb folyamatosan fekete ruhákban vagyok (de ne egy bakancsos Metallica pólós embert képzelj el, ugyanúgy öltözködöm nőiesen mint mások, csak én tiszta feketében), de nem vagyok egy csontkollekció és a melleim se akkorák mint két dinnye :D
Szóval szerintem nyisd ki a szemed és próbálkozz, mert nagyon nem igaz amit írsz
21L
20-án megyünk pont sátorozni egy nagyobb baráti társasággal, akikkel egyetemen ismerkedtem össze... Tudod mit? A nők nagy részének nincs párja. Miért? Mert senki se kezdeményez náluk, míg a "műkörmös" cicáknál igen.
Ők azok, akik rendszeresen múzeumba és kiállításokra járnak, nem szolizni és nem sminkelik magukat.
És mindig a barátzónába vannak, mert a mai világban aki nem vakolja magát és nem kihívó, az láthatatlan.
Valószínűleg tényleg az olyan lányok vannak manapság kisebbségben a huszonéves korosztályban, akikről te is írsz. De ugyanígy fiúk között is abból van több, aki a konditermen nem igazán lát túl...
Igazából egy ilyen embert kellene találnod, jönne vele a többi is, ugyanis véleményem szerint az ember valamilyen szinten magához hasonlókkal veszi körül magát:) Úgy gondolom, én is hasonló vagyok ahhoz, amit leírtál, és bizony a barátnőim túlnyomó többsége is. Szeretünk kirándulni, múzeumba, színházba menni, kvízestekre járni, nincs problémánk a sátorozással sem, nem posztolunk ki minden egyes totálisan lényegtelen momentumot az életünkből facebookra.
Mondjuk mi emellett néha eljárunk vásárolni is, de ezzel nem fárasztjuk a partnerünk:D
Viszont nem mondanám, hogy olyan baromi nagy sikerem lenne a férfiaknál. Ha valaki neten ismer meg, akkor furcsa módon sokszor az a vége, hogy "milyen kár, hogy barátod van", de azt egy kezemen meg tudnám számolni, hogy élőben hányan próbáltak meg ismerkedni velem.
Persze, lehet, hogy csak baromira ronda vagyok, de azért azt nem hinném. Nem vagyok kirívó szépség az biztos, de az átlagosba szerintem még beleférek. Szóval úgy látom, hogy élőben nem a hozzám hasonlóakat veszik észre valahogy:)
Leírhatnám én is,hogy nem olyan vagyok,mint amilyennek gondolod a fiatalabb korosztályt,de az nem segítene rajtad + rengeteg ehhez hasonló kérdésnél már kifejtettem a véleményem.Nem kortól függ valakinek az érettsége.Ismerek nem egy 19 éves NŐt aki komolyabb sok 35-ös LÁNYnál...
19/n
Én azt nem értem, hogy miért azok között a nők között keresgélsz, akik egy tini szintjén vannak? Miért csak őket veszed észre? Én rengeteg nőt ismerek, aki főz, mos, takarít, tanul, dolgozik, közben pedig nincs műkörme, de csinosan, stílusosan öltözködik és mindenben igényes magára, mindamellett, hogy rengeteg dolog érdekli őket. Tudod mi a slussz-poén? Hogy ezzel együtt évek óta egyedül is vannak.
Biztos vagyok benne, hogy neked is vannak hibáid, ahogy mindenkinek és arról is meg vagyok győződve a leírásod alapján, hogy egyik az, hogy nem vagy képes belátni, hogy csak egyféle nő iránt érdeklődsz, akik csak külsőre tetszenek neked és ez alapján lehúzod az egész korosztályt (mert igenis azt csinálod).
"A témaköreik nagyjából el is apadnak a barátnők magánéletével való foglalkozással, a szülők, kolléganők, testvérek, szomszédok fikázásával, különféle holmik, göncök, ruhák, kellékek kritikájával, az üzletek sorolgatásával, ahol legutóbb jártak, az éppen aktuális egynyári slágerek kornyikálásával, valamelyik random falábú focista magánéletével való foglalkozással, a szinte megvalósíthatatlan kategóriába sorolt álmodozásokkal, izmos férfifelsőtestekre való nyálcsorgatással, és a súlyproblémáikkal, miközben éppen elfogyasztották az utolsó falatokat a vödrös fagyiból. "
Ez kb. olyan klisés, mintha valami primitív amcsi filmekből szedted volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!