Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell egy nő annak a férfinak aki bármelyik létező nővel összejönne?
Figyelt kérdés
Jól elbeszélgetnek, nagyon ugy tűnik h a pasi kedveli, vagyis nincs ellenszenv. De tudja h tetszik a nőnek ennek ellenére nem próbálkozik, holott már minden közös ismerős azon röhög h a pasinak bárki jó aki nőnemű...vagy csak kellett egy kivétel h erősítse a szabályt?2015. aug. 7. 08:28
11/17 anonim válasza:
Nem jelentesz neki többet, a többiekkel meg azt csinál, amit akar, mert nincs felelősség. Lehet, hogy most éppen nem is akar komoly kapcsolatot.
12/17 anonim válasza:
Akkor egyszerűen valamiért nem lát benned fantáziát. Tudom, ez a legrosszabb, mikor nincs semmi egyéb ok, mint hogy nem kellesz neki.
13/17 anonim válasza:
Ha egy éjszakás kalandjai vannak akkor azokkal a lányokkal csak szórakozik. Lehet Te többet jelentesz neki. Nem szerelmes beléd, de többre tart mint hogy csak úgy használjon. Ez is egy lehetséges magyarázat.
14/17 A kérdező kommentje:
nem úgy tűnik nekem h egy éjszakára mozdul rá másokra, inkább erőlködve próbálkozik végre összeszedni egy kapcsolatot egy nővel, de nem jön össze neki, én meg hiába vagyok ott mellette parlagon heverve, ha neki úgyse kellek, fejre is állhatok...
2015. aug. 7. 21:34
15/17 anonim válasza:
Barát vagy neki legfeljebb, nem több, ha mindenképp akarna kapcsolatot, akkor mégiscsak kell neki a szerelem, csak beléd nem szerelmes, te hiába akarnád. Tudod, egy jól működő kapcsolathoz nem elég az, hogy téged szeressenek, kölcsönösnek kell lennie. Tehát te hiába érzed azt, amit, ha a másik nem tudja viszonozni, nem fog működni. Nekem is volt már ilyen, nem az kell, aki odáig van értem, hanem aki úgy van odáig értem, hogy én is odáig vagyok érte. Érted? Hiába mondják, hogy fogadjam el azt, aki "szeret", ha én nem úgy érzek viszont, igenis én is azt akarom érezni valaki iránt, nem elég, ha csak ő érzi, mindkét félnek úgy kell éreznie. Ettől lesz jó.
Képzeld magad a másik oldalra.
16/17 anonim válasza:
Még egy lehetőség, hogy az említett férfi valójában fél attól, hogy valóban legyen valakije. Nem próbálkozik nálad, mert tudja, hogy neked kellene. Valószínűleg magát is meg kívánja azzal nyugtatni, hogy próbálkozik.
17/17 anonim válasza:
Van, aki az elköteleződéstől fél, bár ha tényleg akar komoly kapcsolatot, ez nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!