Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell egy nő annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy nő annak a férfinak aki bármelyik létező nővel összejönne?

Figyelt kérdés
Jól elbeszélgetnek, nagyon ugy tűnik h a pasi kedveli, vagyis nincs ellenszenv. De tudja h tetszik a nőnek ennek ellenére nem próbálkozik, holott már minden közös ismerős azon röhög h a pasinak bárki jó aki nőnemű...vagy csak kellett egy kivétel h erősítse a szabályt?
2015. aug. 7. 08:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nincs olyan férfi aki bármelyik létező nővel összejönne.

Az, hogy mindenkivel jópofizik, és ezt a kollégák félreértik, kiforgatják már megint más kérdés.

2015. aug. 7. 08:47
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam h kollégákról van szó.
2015. aug. 7. 08:49
 3/17 anonim ***** válasza:

Értsd jól.

Példa volt. Felnőtt korban a leggyakoribb közös ismerős típus a kolléga.

Elnézésedet kérem tudatlanságomért.

2015. aug. 7. 09:01
 4/17 anonim ***** válasza:

Megpróbálom értelmezni, javíts ki, ha nem így van.

Tehát adott egy pasi, aki egyedülálló, talán már régóta, esetleg mondogatja is, hogy jó lenne már valaki, csak nem sikerül, aztán adott egy nő, akinek meg pont be is jön, csak ez a nő meg neki nem kell valamiért.

2015. aug. 7. 09:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Pontosan, és ha jól elvannak tehát belsőleg nem lehet baja a nővel, külsőre meg pont az esete...amugy meg a pasasnak minden nő tetszik legalábbis eddig nagyon ugy tűnt (1 éve ismeretség után)
2015. aug. 7. 10:09
 6/17 anonim ***** válasza:

Ennyit arról, hogy bárki jó. Mégiscsak fontos a szerelem, amit nem tudsz megmagyarázni. :-)

De szívesen az orra alá dörgölném ezt a kérdést az itt állandóan nyavalygóknak, akik arról panaszkodnak, hogy nem kellenek senkinek... Lehet, hogy valaki pont utánuk epekedik, aki meg nekik nem kell...

2015. aug. 7. 10:20
 7/17 A kérdező kommentje:
hogy lenne már szerelmes...hisz bárkivel randira megy/menne aki nem én vagyok...vagyis mindenkibe szerelemes rajtam kívül...nevetséges
2015. aug. 7. 10:32
 8/17 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak, akik még nem kényelmesedtek el, és szeretik meghódítani a kiszemelt nőt. Én sem szerettem soha, ha egy nő nagyon látványosan össze akar velem jönni. Ha meg még sértettnek is mutatkozik, amiért nem cuppanok rá, csak mert ő szeretné, az végképp nem szimpatikus. Nem tudom, ezek illenek-e Rád. Ha valóban szeretnéd, akkor hanyagold egy kicsit. Talán ez felkelti a büszkeségét és az érdeklődését, és maga fog teperni utánad. Ha így lesz, ne omolj azonnal a karjaiba!
2015. aug. 7. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Bárkivel, de veled nem, de te még annyira sem vagy jó neki, mint a többiek, tehát nem szerelmes senkibe, csak szórakozgat, amíg ez nem változik, te meg haver vagy. :-) Amint szerelmes lesz valakibe, nem lesz jó neki bárki.
2015. aug. 7. 10:58
 10/17 A kérdező kommentje:
Én pont hogy nem teperek, de neki az is jó volt aki rányomult..az is aki nem. Rólam megtudta hogy helyesnek tartom...ennyi, az meg hogy kedvelem mint embert azt szerintem azelőtt is tudta már.
2015. aug. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!